والیبال هم باخت (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
والیبال هم باخت (sm25)
من تازه الان دارم نتیجه هارو میبینم (sm2)
چه صحنه ی دراماتیکی رخ داده شده بود تو سالن در آغوش هم رفتنه اخلاقی و طهماسبی یه چیزی تو مایه های مموت و ننه ی چاوز
(sm2)
ولی بیا بریم ببازیم مگه ما چی مون از کشتی گیرا کمترِ حداقل ضربه فنی نمیشیم (sm120)
اخلاقی دکترا داره (sm54)
پشت کونمو داغ کردم دیگه باهات شلم بازی نکنم(sm2)
عجب جایی حیفه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این حد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنمونو سرویس کردی (sm2)
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه ... (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) دلکم (sm51)
از همین الان شروع شد مالش (sm2)(sm30)
آرشیو باز خطر (sm19)
(sm2)
The Devil's Rejects ...
مشکل اینه که احساس ریده مالی بود(sm2)
(Gdaal - Yadam Toro Faramush (Ft The Don (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عع میگم چرا انقد آشنا بود نگو تو آلبومشونه ..
من آلبومشونو 2 3 بار گوش دادم فقط ولی خیلی عالی بود ..
شیر تو این زندگی... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ عوارضی نداره شایعه نساز ..
البته نه هر روز بری بزنیا ..
هفته ای 2 3 بار ..
واقعا در حالی که من بمیرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خودم گفتم نیاز نیست تو بگی (sm2)
تو هنو با این لاشیا ولی... (sm50)
این خودش هر روز میزنه روز به روزم سفید تر و خوشگل تر میشه (sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخم نمیکشه این روابطو... (sm50)
سینجول عکستو میخوام بزارم آواتار (sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی؟! (sm74)
حسین (sm50)
driver river نصب شده و درایوراها به صورت کامل در حال آپدیت میباشند .. :l
لاو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا چس بنالیم... (sm50)(sm2)نقل قول:
فیلم her را دیده ای آیا؟! اگه ندیدی ببین فوق العاده اس... (sm120)
منم دلم از این سیستم عاملا میخواد... (sm81)
باهام حرف بزنه... (sm81)
درکم کنه... (sm81)
Hichkas - Oon Mesle Dadasham Bood (sm50)
(sm74)
بعد من لب دوخته ی سوخته سینه
چشم تو غم انگیزترین شعر زمینه
هم صحبت یک مشت هوسباره و رندی
کفاره ی نشناختن قدر من اینه
یاغی
(sm50)
(sm50)
سیامک عباسی خوب است ..
(sm70)
این عکسه خیلی قشنگه (sm50)نقل قول:
بعضی وقتا فک میکنم خودم سینجولم (sm2)
برای اینکه بفهمی سینجول اینجا چه عکسایی رونمایی کرده یه کم دیر شده .. :l