خارجيه: شما چطور اختلاس ميكنيد؟
.
.
.
ايرانيه: اين پروژه رفاهي و عمراني رو ميبيني؟
خارجيه: نه، من كه چيزي نميبينم!
ايرانيه: آ قربون دهنت، همين چهل ميليارد خرج برداشته....
نمایش نسخه قابل چاپ
خارجيه: شما چطور اختلاس ميكنيد؟
.
.
.
ايرانيه: اين پروژه رفاهي و عمراني رو ميبيني؟
خارجيه: نه، من كه چيزي نميبينم!
ايرانيه: آ قربون دهنت، همين چهل ميليارد خرج برداشته....
10 تومن ریختم تو حلق شاتل سرعت دانلود رفت رو 200 kb (sm118)
پول دوای تمامی دردهاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو اول ناز ناز میکرد که مدیریت کن درست میشه سرعتت گفتم داش چقدر بدم درست بشه بدون مدیریت این چیز شرا گفت 10 تومن بریز به حساب ! ریختم الان سرعت دور وبر 200تا220 میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد بوده میرفتی حضوری یه تنی به خاک میزدی ارزون تموم میشد برات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا فقط صدای خوبی دارن از نزدیک می بینیشون ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گونی استفاده میکنینقل قول:
مرنجان دلم را،مرنجان(sm50)
ای دل، داری پیر میشیُ خبـــر نداری (sm50)
دادستان کل بحرین روز پنجشنبه ۱۴ آبان اعلام کرد که پنج بحرینی به اتهام همدستی با **** پاسداران برای انجام عملیات خرابکارانه در خاک این کشور به زندان و سلب تابعیت محکوم شدهاند. به گزارش خبرگزاری رویترز، احمد الحمادی، دادستان کل بحرین، در بیانیهای که خبرگزاری رسمی این کشور منتشر کرده است گفته که دو نفر از متهمان در زمان محکومیت، در دادگاه جنایی بحرین حضور داشتند و سه نفر دیگر به طور غیابی محاکمه شدند. آنگونه که خبرگزاری فرانسه گزارش داده، دو نفر بحرینی که در دادگاه حاضر بودند گفتهاند که اعترافات آنها «زیر شکنجه» صورت گرفته است. در این بیانیه تصریح شده که دو نفر از محکومین در زمینه «ساخت و استفاده از مواد منفجره و آتشزا به منظور انجام حملات خصمانه» در اردوگاههای **** پاسداران آموزش دیده بودند، و سه نفر دیگر از کمکهای مالی و لجستیکی ایران برخوردار بودند.