چرا بیا پستو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا بیا پستو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
you first please (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه جاکش معلوم نیست گفته اشترم زده پاک کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من نیستم هار میشی باید دفعه بعدی که میام روت یه 4 تا سیلی بخوابونم تو گوشت که اینقدر گنده تر از دهنت زر زر نکنی(sm2)
از قدیم میگن دشمنه دشمنه من دوسته منهنقل قول:
با اینکه تا حالا 1001 شب بردمت تو پستو حالا یه دفعه کلیدشو بهت میدم این دیوثو ببر یه 76 روش سامورایی و نینجایی ترتیبشو بده(sm2)
مگه داریوشو خریدی دلم میخواد(sm2)
- (sm2)
میگما میخوام اون اواتاره رو دوباره بذارم جونه شاهین بیخیاله ما شو دستش نزن(sm2)