نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جمعه کیک پختم جات خالی(sm191)
بپر بخر خب
چاقی خوب نیست (sm73)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جمعه کیک پختم جات خالی(sm191)
بپر بخر خب
چاقی خوب نیست (sm73)
in clipi ke dishab bache ha too tapik gozashtan o nadidi?ke too roghan va hame mavad ghazae ke khoshmaze hast mavad shimiae mirizan?ini ke ma behesh migim roghan aftabgardan aslan roghan nist....abe ba mavadi be nam {msg} ke baraye sorkh shodan hast.ta sle 2019 3milyard nafar bayad az jamiat jahan kam beshe..esme clip سه میلیارد نفر به مرگ به ظاهر طبیعی از بین خواهند رفت____ine.hatman download kon hatman bebin dadashe golam __manam bikar boodam dashtam poste bache haro mikhoondam ke goftam ye chizi gofte basham ghasde jesarat nadashtam dada....shookhi hesab goftam dadashنقل قول:
پ.خ.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق من جا نداره همینجا پاسخ بده
نقل قول:
دستت درد نکنه نوید. وارد شدم(sm10)
حتما تماشا میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از شما عذر میخوام
یه لطفی کن فونتتو بزرگتر کن من مشکل بینایی دارم (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه وارد شدی ، منم تازه خارج شدم که
به دوستانم اونجا گفتم کار دارم بعدا میام ، تازه خدافظی کردم ازشون ، بنظرتون ضایع نمیشه دوباره الان بیام سوبرا؟ (sm70)
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
میخواسته یوزر بذاره آتریسا سیستم آ کلاه دار رو به عنوان حرف نمیشناخته و گیر داده بوده که یوزر باس با یه حرف شروع بشه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه اینویزیبل بیای؟ (sm70)
دادا فعلا کار دارم ، شب میام جمعا بریم بازی کنیم (sm127)نقل قول: