(sm2)من زیاد ازت عکس دیدم تو بعضی از عکسات عین جن بودی میترسید آدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)من زیاد ازت عکس دیدم تو بعضی از عکسات عین جن بودی میترسید آدم (sm2)
بکش بیرون دیوس همه به عکسای من میخندن تو رو جو ورداشته ..
(sm2)
(sm2)بعضی از عکسات خنده دار بود ولی این خوبه (sm51)
فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک ... (sm1)(sm81)
وزنه برداری شی شد ندیدم ..
Shayea - Delet Khoshe Be Chi (sm50)
واسه منم بفرست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فردا اومدی حواست باشه ها آپدیت وین 10 اومده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بازی میکنه؟ندیدم
در چه ژانری؟(sm120)پوریا کجایی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
بخورش... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب کن (sm120)
Joaquin Phoenixنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Amy Adams
Scarlett Johansson
اینا... (sm120)
(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه هولی... (sm2)نقل قول:
یک درام علمی تخیلی شاید... (sm29)(sm120)
ولی خیلی خوبه حداقل ارزش یه بار دیدنو داره... (sm120)
چرا شاتل لند مینویسه نام کاربری یا رمز عبور صحیح نمی باشد؟! (sm1)
دیوث اینو عوض کن هی فک میکنم سینجول داره باهام حرف میزنه... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواکین عزیز هم هست که(sm120)نقل قول:
نقل قول:
فکر کردم منو تنها رها کردی وسط سایت(sm2)
ها موگیرم(sm127)دمت جیز(sm120)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
لینک خواستی بوگو... (sm19)
پوریا لینک داری بده.. بدبختی میزنی her از بس کوتاهه 100 صفحه چیزای دیگه میاره تو اریا مووی (sm2)
پس این آهنگه چه شد دیه (sm39)
100 قسمت precher
The Mobfathers
Mothers Day
هرچی دری وری بود اورد(sm2)
(sm2) پ.خ (sm19)نقل قول:
دیوثا همه با هم فشار نیارین ارور میدم (sm2)نقل قول:
بیا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی زاییدت، یکی دیگه نون ریخت تو حلقت
جایی که من بزرگـــــ شدم نیست رو نقشه
امثال من با یه پنجی خر کِـیف میشن
طرفای شما از شمع و از کیکـــــ میگن...
چه بغضی داره این قسمتش... (sm74)
(sm50)نقل قول:
چرا نمیمیرم ... (sm98)
میلاد می ارزه این براری رو بریم ببینیم؟(sm2)
خیلی خوب گفتی اینبار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120)نقل قول:
یعنی ریده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداری زده مقام ششم یک ضرب که(sm2)رید
دوتایی رفتن سوبرا منو تنها گذاشتن... (sm172)
(sm81)
تو رم ولت کرد؟! (sm81)
ما فراموش شدگانیم ... (sm74)
نیست در حلقه ی مستان
ز من آلوده تری ... (sm50)
سرطان بگیر و بمیر... (sm81)
در چنگ میله ، بال و پرم را شناختم
افسوس در قفس هنرم را شناختم
گم کرده بودم این بدنِ پاره پاره را
از داغِ بیکسی ، جگرم را شناختم
چون کفشِ کهنه ، بیکس و تنها مرا گذاشت
روز نیاز ، همسفرم را شناختم
بانگِ اناالْحقَم همه جا را گرفته بود
بالای دار ، قدرِ سرم را شناختم
آن دم زدن ز مردی و مردانگی ، گذشت
تا زیرِ بارِ دل ، کمرم را شناختم
سیمرغ کو که باز در این دشت پرغبار
در خاک و خون ، تنِ پسرم را شناختم
یک روز مثل آینه ، یک روز مثل آه
اینگونه روحِ در به درم را شناختم ... (sm50)
حسین جنتی ...
(sm172)
Lord Of Salem ...