امان از نبود پیمان قاسم خانی
نمایش نسخه قابل چاپ
امان از نبود پیمان قاسم خانی
راست میگه باو تا روشن کردم سر جاده داشت میگفت اتیش زدم به تیغم یه ۱۵ مین دیگه ش پش صحنه اومد (sm3)
(sm169)
- (sm50)
The Fountain 2006(sm1)
30 مین مفید (sm120) کلی از تبلیغش در میارن وقتی کش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا مفید این قسمت 25 دقیقه بود (sm2)
150 هزار دلار شیربها (sm2)
30 مین از ابتدای تیتراژ تا پایان تیتراژ نهایی! منهای تبلیغات وسطش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به قول امیر 3 4 دقیقه اولشه 5 دقیقه اخرش 20 مین بیشتر نمیمونه(sm120)
شورشا دراودرن واقعا (sm120)
google باز نمی کنه ..(sm178)
تماشاچیا یه صدا میگن ایسکو ایسکو بعد چهره ی ایسکو رو نشون میده اونوقت خیابانی میگه بعله هوادارا یک صدا میگن سیلوا سیلوا (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت برو و تا دم در بدرقه ام کرده و من هنوز جرات بدرود گفتن ندارم
اندکی خود را به خواب میزنم شاید هوای خونه سرد شه در را ببنده (sm50)
(sm50)
هر کی به قلب من رسید چند روزی موند و راهی شد
باز دل دریایی من اسیر تنگ ماهی شد
(sm50)
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Satantango 1994 Part 3/3 (sm27)
یازر ۳ روز رفته شمال
.
.
من ۳ ماه دارم عکساشو لایک میکنم
عزیزم تو یه لطفی کن دیگه مسافرت نرو
شطرنج کی خوب بلده ؟ (sm50)
یکی از تفریحات ایام نوجوانی و جوانی بود منتها چند سالیه دست به مهره نشدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چند سالی هست دست به مهره نشدم ، بیا تو این شب مسخره یه دست بزنیم اگه حالشو داری(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نماهنگ قطعه «مادر» با صدای «محسن چاوشی»
چرا این شب صب نمیشه !?؟! (sm50)
وقت صدور عشق از قول من بگو منصف شدن ریاست (sm50)
اونو باید بزنیم به سلامتی بختمون که مثل همین نیمه شب سیاهه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واستا ببینم یوزر قبلیم کار میکنه یا جدید بسازم
3 گیگ از بهترین موزیکای تاریخ دان شد !!!! (sm50)
31 ساعت موزیکه .. (sm59)
دیگر نمی کشم ، بد جور خسته ام ، تقدیر هم نخواست .... شلیک کن رفیق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sajjad_mch
یه جا ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا دان کن سرعت داری ..نقل قول:
فقط شلیک کن این اخرین راهه بزن تیر خلاصُ قصه کوتاهه (sm50)نقل قول:
بیا اون ور
میچینی یا بچنیم ؟(sm50)نقل قول:
احمق چرا نقل گرفتی از لینک حذفش کن ..
چیدم (sm50)نقل قول:
سینجول بده منم دان کنم (sm50)
کو پ (sm120)نقل قول:
خودمم گمش کردم (sm50)نقل قول:
بچین
Herzeleid-n
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همیشه برده خواه تو ، همیشه مات خواه من
بچین ، دوباره می زنیم ، سفید تو ، سیاه من
ستاره های مهره و مربعات روز و شب
نشسته ام دوباره رو به روی قرص ماه ، من
پیاده را دو خانه تو و من یکی نه بیشتر
همیشه کل راه تو ، همیشه نصف راه ، من
تمسخر و تکان اسب و اندکی درنگ ، تو
نگاه و دست بر پیاده باز هم نگاه ، من
یکی تو و یکی من و یکی تو و یکی نه من
دوباره رو سفید تو ، دوباره رو سیاه من
دوباره شاد لذت نبرد تن به تن تو و
دوباره شرمسار ارتکاب این گناه من