(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونکش نمیخوای که بری ده خیابون اونور تر که لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط خفاش شب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این صفحه تکون نمیخورم(sm2)(sm2)نقل قول:
خفاش شب فقط شب میخوریش یا صبح ها هم دل به کار میدی (sm70) ؟
(sm9)به شخمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط خفاش شب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه من و تو توی 1 سنگر بودیم دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که بوفالو رو امضات نقش بسته (sm2)
حالا که اینطوره گمشو خودت اسمشو پیدا کن(sm2)نقل قول:
من برم تا موقع دوتا آلبوم از شادمهر هست دان کنم بیام تا اون موقع لیست فیلم ها روی میزم باشه (sm2) دو یو آندر استند ؟؟ (sm2)
دارم بازار گرمی میکنم رسول بکشم پستو من نقش آدم خوبه رو بازی میکنم تو نقش آدم بده بعد اونجا برنامه عوض میشه (sm50)نقل قول: