باید ببخشید آقای محترم ولی شما خیلی شعر میخونید منم حوصله تونو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید ببخشید آقای محترم ولی شما خیلی شعر میخونید منم حوصله تونو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم بیا خودم هواتو دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 اسم **** گفتم که طولانی بود همین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس سریعا لینک بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
knock knock رو ندیدی ؟؟؟؟ خودت معرفی کردی که (sm25)نقل قول:
دوستان کسی سریال the originals رو دیده ؟؟ قشنگه یا مثل سریال The vampire Diaries کرسی شعریه
این بود من فکر کردم فیلمی با بازی بانوان از خودگذشته است (sm77)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
مرسی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی تنهام باید قول بدی باهام مهربون باشی عزیزم
اگه پسر خوبی باشی باهات ازدواج میکنم (sm2)
بیا ، بیا که مرا با تو ماجرایی است ... (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]