باید ببخشید ولی من از مرد های شاعر بدم میاد شما هم که زیاد شعر میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید ببخشید ولی من از مرد های شاعر بدم میاد شما هم که زیاد شعر میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر عزیزم کجا رفتی من فقط تو رو میخوام (sm81)
(sm2)
بی سلیقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاحم نشو اقای محترم (sm2)نقل قول:
یه بار دیگه مزاحم بشی به شوهرم خطر خان میگم خیلی غیرتیه اگه بگم مزاحمم شدید خون به پا میکنه (sm2)
منو از شوهرت میترسونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایییییییییییییییییییییییی ی نفس کششششششششششششششش(sm2)
عزیزم نترس خشتکشو میکشم سرش(sm2)نقل قول:
پس خودتون خواستید (sm2)نقل قول:
شوهرم با هرکی بحثش میشه میبرتش تو پستوی خونمون (sm2)
خدا به دادتون برسه فردا که از سر کا بیاد میاد سراغتون احتمالا" تو پستو میخاد حسابی کتکتون بزنه دقیقا" نمیدونم میخواد چیکار کنه چون هر وقت یه نفر رو میبره پستو در خونه رو رو من قفل میکنه (sm2)
اقا ما رفتیم شب خوش(sm27)
- (sm2)