(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواشم بگی میشنویم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)آخر دستیار مورینیو میشی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 تایی نشن صلوات
چه عجب از این ورا؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وستهم دیوس رو بگو
اومدیم یه فیلم آموزشی ببینیم تا ساعتای 12 مشغول بودم گفتم یه 20 مین استراحت کنم هنوز که هنوزه تموم نشده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتادیم تو نت (sm98)
یه استراحتی بکن حالا.یه نفسی تازه کن .....فقط این قدر زیاد نشه که دیگه فراخی اجازه خوندن نده دی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل افشاریه دیگه(sm2) همونیه که سجاد میگفت(sm120) با دخترا به بهونه نشون دادن زانکو قرار میذاشت و باقی ماجرا... (sm2)نقل قول:
فکر کنم امسال اتفاق خاصی نیفته چون حسابی درگیرم فعلا(sm178)نقل قول:
باید به فکر سال بعد باشم(sm50)
تو چخبر ؟ از خودت ؟ از احوالت ؟
از دوست دخترات(sm120)