نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، نه ، نه
من الان دارن با حضرت مولانا تو خلا ملاقات میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، نه ، نه
من الان دارن با حضرت مولانا تو خلا ملاقات میکنم
ی شمس تبریزی داشت.. الان تو شدی قمر اراکی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ساله ماه رمضون آب یخ میخورم موقع افطار (sm120) توپ تکونم نمیده(sm2)نقل قول:
شمس باهامون الاننقل قول:
منم شدم میلادشون (sm120)
جان اسنو ته فصل پنج میمیره میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادم نمیدونه آرزو بکنه خوب بشی یا آرزو کنه همینطوری بمونی بهره ببری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر بیماریه ، هم خوبه هم بد (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوونی و جاهل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنشونو تو گور لرزوندی(sm2)نقل قول:
کجاش جوونه استاد اندی سال سن داره (sm2)
صابر (sm127)(sm120)
دوران جاهلیت رو با موفقیت هر چه تمام تر به پایان رسوندم و به کمال رسیدم (sm120)نقل قول: