(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
(sm50)گریه ارزونی چشمات اگه اشکی نیست بباری
حالا خالی کن با حرفات هر چی که تو سینه داری
بلند گو های شیریم ، باز بی صدا شدن . . . (sm3)
(sm81)
فاک . . . (sm50)
(sm27)
(sm1)
(sm50)
امتحان (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
زنتو(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقد خوبی نوشته (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مِی بنوش ... (sm50)(sm172)
(sm50)
(sm165)
(sm198)
(sm220)
(sm54)
- (sm50)
(sm169)
(sm59)
سبیل(sm2)
قیافه(sm2)
(sm27)
دقیقا من همین مشکلو با برادرم دارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
aaaaaaa رو بخاری بربری گرم کردم خوردم
حواسم به این مورد نبود
بهترین مکان (sm102) البوم کمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهلام هادی چشم قشنگ(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چه خبر (sm51)
دی وی دی جدید (sm2)
گم شو
یه هفته که بن شدی حالیت میشه
وسعت دریا لو میدهد
که تو نگاه نمیکنی
اندوه میخوری ... (sm50)(sm172)
برای این دربدره بی سرزمین گریه نکن (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حيوان در زندگى میميرد و انسان در مرگ زندگى ميكند ، حيوانى كه در من است برایم بسیار عزيز است ، خيلى ميل دارم با نجابت يک حيوان بميرم ...
نیما یوشیج ...
شب شعر پیچیده در سفره ای پوسیده ... (sm54)(sm25)(sm27)
از لیست دوستان حذف کردین هادی و میثم مولایی(sm50)
(sm50)Gran Torino 2008
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]