[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا اینم از شانس بد ماست دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی مدرسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی میزنم تو مختا (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز زدی دنده چِلی (sm2)
پ چی رفتی پادگان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)نقل قول:
بلن شو از پا سیستم اینقد برق و نت مملکتو به گا نده (sm2)مگه نمیرفتی سرکار شرکت (sm2)الاف (sm2)
من منو شرکت نه عامو اشتباه گرفتی(sm2)نقل قول:
من نقاش ساختمونم
- (sm59)
گود زیلا به چی نگا میکنی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
میخوام از این خونه های طرح مهر ثبت نام کنم همون طور که در جریان هستی زنگ نکردس قصد دارم یه رنگ خوشگل مد بزنم (sm2)نقل قول:
خب پس رنگارم گیر اوردم فقط باس هوامو داشته باشیا تخفیف میخوام حسابی (sm2)
خبرت میکنم
میام از کرج میارمت با ماشین
اماده باش (sm2)