(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
دیوث زر نزن من کی گفتم یزدانی بگیر کته کله فقط مرگ من آواتارتو هیچ وقت پاک نکن (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم از خنده (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به تو باشه گفتی فاتح نورایی برام بگیر دیوس ..
من گفتم یکی یزدانی یکی موزن برات آپ میکنم ..
حالا چون 10 تومن داده بودی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];
دیگه زر نزن میخوام برم تاج و تخت ندیدم هنو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم من یزدانی گوش نمیدم حالا هی باز بگو بعدشم من 15 تومن دادم (sm70)نقل قول:
برو سیدی برای اولین بار خواجه امیری به اضافه کامران تفتی رو بگیر به اضافه چاوشی که دیگه حسابت صاف بشه (sm120)
که میدونم ازونجایی که دیوثی بیش نیستی نمیری بگیری برام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره سرنوشت تماسهای تصویری اینگونه اعلام کرد که دوره تماسهای تصویری بهسر آمده است...نامحرم رو میشه دید حرامه.(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا انتظار نداشتیم تا این حد مسائل ریز اما کاربردی مربوط به مجلس رو به نمایندگان جدید یاد بدن!(sm2)
و ملت امید وار.که مثلن جدید بیان.بهترن.مث حسن(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شاهکار قرن 21 (sm2)(sm2)
از چتر دلخوری منو ببر به جاش ... (sm59)