هلاک شدی از بس رفته بودی دنبال آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هلاک شدی از بس رفته بودی دنبال آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دوجا رفتم که همیشه آلبوم هارو میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتشون هم نداشتن
میشه لای موهای تو گم شد
پس که موهات پیج و خم داره ... (sm59)
ادامه مذخرفات قبلی تو این آلبوم خونده ولی من دوسش دارم هر چی بخونه حال میکنم باهاش
تراک اولش خوبه (sm111)
تراک دان مکنم همش خوب باشه میگم سینجول دیوث ایمیج سیدی رو بفرسته (sm59)
جواب پخو همینجا بده.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همینجور تفریحی میگما دلیل خاصی نداره.(sm120)
اینو ندیدم برو از همون جا ج دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوریاس آلبومش ؟؟؟ بگیریم ؟؟؟ (sm120)
سینجول قیافش مثل زن های ناصر الدین شاه شده (sm2)
بعد از ظهر اگه اومده بود میگیرم فلک میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]