من دیگه صحبتی نمیکنم دره حلق این صادقو ببند(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه صحبتی نمیکنم دره حلق این صادقو ببند(sm2)
اونی که خورده تویی نه من سوسیس یادت رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول خره کیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اولش هم با تو کاری نداشتم تو در حلقتو باز کردی افق بیا منو ببلع(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترانه بوی نان نمی دهد (sm50)
قرمساق تو نبودی به من گفتی فاک یو؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عقبتر واسه چی تو تاپیک من پست گذاشتی خواستی نذاری(sm2)نقل قول:
بی لیاقت(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تربیت(sm2)نقل قول:
(sm25)
سهند اگه مکالمات من و هادی و چند تا دیگه از دوستان رو قبلا میدیدی چیکار میکردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]