خود دز گاه ب گا رفتس اما بانداش سالمه
نمایش نسخه قابل چاپ
خود دز گاه ب گا رفتس اما بانداش سالمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال 99 در 100 داره . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خروجی های مونوش کار کنن ، حلّه . . . (sm50)
مهستی چه می کنه . . . (sm50)
بسیار خوب پس میرم سروقتش(sm59)
(sm51)
پری شب آوردمِ شون توی اتاق . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرما . . . (sm74)
میان پشت پنجره ، موسیق گوش می دن باهام . . . (sm50)
تنهایی فشار آورده . . . (sm50) (sm74) (sm50)
(sm172)
الان برات آلبوم سعید دهقان رو میزارم ، مغزت پرپر شه ...
البته با این سرعت آپلود الان یعنی ساعاتی دیگر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
ی جا و مکانی درست کن یخ نکنن دیوثا
(sm50)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر ...
اینو الان دانلود کردم میلاد میخوای س سوته اپ کنم(sm50)
نه دیگه ، خودم که دارمش ، واسه صابر می خواستم که لینکش رو گذاشتم ... (sm176)
آلبوم Minus 1 ... (sm59)
این آلبوم تسکین محمد رضایی رو جایی واسه دانلود نزاشتن ؟
چارتار ،
دریا کجاست ،
دوشنبه ...
اینو ترانه سراشون بهم گفت البته ...
نیما مسیحا ،
علیرضا افکاری ،
کارِ جدید ،
به زودی ...
Happy Moon
خوشمان آمد
13.Dance For Peace X TAHAM
این خیلی خوبه ، از همه نظر ...
راضیم ازش ...
گفتم باخودم بزار دانلود کنم ببنم چطوریاس این سعید دهقان(sm59)
یه بیت ساز روانی تشریف داره ،نقل قول:
بیشتر از سمپل یا لوپ استفاده می کنه تو کاراش ،
کاراش از سطح بالایی برخوردار است ...
ولی در مقایسه با مضراب ، آتور ، دیاکو و ... هویجی بیش به حساب نمی آید ...
اگه میخوای بری تو کارِ کارای تو مخی ، پیشنهاد می کنم کارایی که مضراب ساخته رو گوش کنی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سبک ها رو زیاد گوش ندادم اما خوشم اومد
آی شقایق ما جماعت دردمون از خودمونه (sm50)
شنبه 30 دی ماه آلبوم «کهکشان» از کمپانی زیرزمین با حضور (صادق، شایع، خلسه و امیرعلی اسنیف و ...) منتشر خواهد شد ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
از این هادی که آبی گرم نشد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
(sm2) چطور بلندگو با این باسی که خودش داره رو ول کرده بودی رفتی سراغ میکرولب.نقل قول:
Bass از مرکز خود بلند گو پخش میشه عالی یعنی باس نرم. نه مثل میکرولب تلپ و تاپ کنه
ساسی من با گوشی م. نمیتانم فعلا. 40 هزار دادم گوشی مو درست کردم. بزار فردا. الان خاموشه.
(sm50)
نقل است که با سرنیزه هر کاری میتوان انجام داد به جز تکیه کردن بر آن
امید که فرصت و امکان جبران فراهم باشد
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته ... (sm27)
دیوث من نپرسیدم که چقدر خرج گوشی کردی کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]