ممنون (sm10) این همونیه که یوتیوب دادی دیشب؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm10) این همونیه که یوتیوب دادی دیشب؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این یکی دیگه س
اگه تونستی ببین آهنگسازش کیه؟
اون یوتوب آهنگسازش کی بود؟
پلی رفت (sm120)
دیشب وقت نشد بازش کنم الان میرم نگاه میکنمنقل قول:
اطلاعاتشونُ هم سعی میکنم دربیارم
فربد دومی سه تار داره توش؟
منم به همین شک دارم چون جایی نبود میگم شاید آهنگسازش ایرانی باشه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm121)
به فضای کلی آهنگ میخوره احتمالن ایرانی باشه
ایده های خوبی داشته منتها نتونسته خوب پیاده کنه(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار عکس امضام نباشه(sm77)
سلام بچه ها این شادمهر منو میکشه هی میگم الان میرم سایت باران اهنگ اومده ولی خبری نیست