كوتاه درباره البوم " چنگيز "(sm50)
البوم در مراحل توليد به سر مي برد و هيچ تاريخ مشخصي براي انتشار وجود ندارد
نمایش نسخه قابل چاپ
كوتاه درباره البوم " چنگيز "(sm50)
البوم در مراحل توليد به سر مي برد و هيچ تاريخ مشخصي براي انتشار وجود ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر گفت؟(sm74)
آن نوشابه که 8 ساله کنار حضرت معصومه خوردمش
مادر خریده بود
سبز بود
سون آپ بود ...
(sm50)
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببینا نمیذارن....(sm50)
من تفاله چای نسل آریایی ... (sm50)
محسن ناراحت نشه یه وقت بهادر اینهمه از اطلاعات آلبومو لو داد :|
سفیده(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علم بهتر است یا مادر شوهر(sm132)
اکبرم مستقیم به خود جنتی تسلیت نگفت (sm120)
این عربا کجا آموزش دیدن روزی 2 3 تا F15 F16 تو جنگ با یمن میوفتن تو آب و میخورن به کوه (sm2)
(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، حملات عربستان سعودی به بعضی مناطق یمن را محکوم کرد و گفت: 'در دهههای گذشته بعضی از عربهایی که برای آزادی فلسطین از اشغال اسرائیل هیچ کاری نکردهاند، اکنون به یمن حمله کردهاند.'
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس 300 ایرانی سرنگون میکند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی فیلم مزد ترس نشون میده ؟؟!! (sm77)
آهنگ تیتراژ اولش فوق العادس (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته جدول پخش خورده 20:30
ایول (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خاطره دارم با این سریال
رو دست ِ تیتراژ اولش تا الان ندیدم ! محمد احمدیان آهنگشو ساخته که معلوم نیست الان کجاست
(sm74)من چقد میترسیدم اینو میدیدم یه جوی داشت !
آره اون زمان تیتراژ اولش واقعاً وحشتناک بود (sm120) اصن همش وحشتناک بود (sm120)
علیرضا عصار
خواب آخر
دیوونگی
حال من بی تو
صدای بارون
(sm81)(sm88)
تو این وزن ترانه سراغ ندارین (sm1)
مستفعلُ | فعولن | مستفعلُ | فعولن
الو سلام دوست من
میری خیابون ... اون پیکان قرمز رو بر میداری میری ... بعد فیات رو سوار میشی میاری میزاری سر ِ جاش (sm120)
آخرش هم نفهمیدیم چرا نوچه هاش انجام نمیدادن (sm2)
الی تیتراژشو ببین یکم برو تو جو بترس (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میترسی فقط آهنگشو گوش بده که البته بازم خواهی ترسید (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4 Apr. 2015
ممد لات (sm120)
احسان شلوغ نکن(sm120)
حسین ، ممه ، تیر نکن (sm2)
احسان ممه دوست(sm120)
چشاش همه چیو شبیه ممه میبینه(sm2)
خجالت بکش (sm25)(sm120) اینقد اسم آلات زنانه نیار (sm120)
یکی سرچ کنه : مفهوم ضرب المثل ممه رو لولو برد ، این تاپیک بالا میاد (sm2)
از بس ممه ممه کردی اینجا(sm2)
تاپیک بغلی که همش این چیزا رو لایک میکنی ، چی ؟؟ (sm120)
چه ربطی داره(sm2)
تا م میبینی میگی ممه.... ه میبینی میگه اولش ممِ(sm2)
یوزرت جوانان پاک این مرز و بوم را به انحراف کشانده (sm39)(sm120)
(sm185)ابرو میندازی بالا بالا
میدونم سرت شلوغه حالا (sm185)
شعر عرفانی بنذه (sm50)(sm2)
اون فیلمه بود اکبر عبدی میگفت ننه ننه من گشنمه هنوزم میبینمش خودمو خیس میکنم ژانر فیلم اره رو داشت نمیفهمم چرا اینو واس بچه ها پخش میکنن