نه خداوکیلی نداره یعنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتمیک چطور؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خداوکیلی نداره یعنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتمیک چطور؟
نمیدونم از اشتر ببین قیمت چنده بخریم راحت باشیم اشتر هم میزاریم اهنگ بزنه ولی انجمن دست خودمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرا من ایفاگر نقش دختری به نام «ماهگل» هستم که بار ادبی و هنری سریال را به دوش میکشد
یعنی ریدم به سریالی که این میخواد بار ادبیش باشه(sm2)
تو اصن سلیقت 180 درجه با من فرق دارهنقل قول:
هرچی من عاشق دخترای باریک و باربی و ظریفم،تو عاشق این گنده منده ها و بوفالوها و اینایی(sm2)
من که چیزی ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از همه این یوزر سینجول دیوثو پاک میکنم با اون علامت سوالاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عاشق دختر های ظریفم ولی این الان حامله شده اینجوری تیپش تخماتیک شده ! عکس های قبلیشو ببین چه جیگری بوده (sm2)نقل قول:
منظور از دختر های ظریف ! ظرافت اندام بودا (sm30)(sm2)
نه بابا تو همه عکساش عینه کرگدن میمونه(sm2)(sm2)نقل قول:
حیف ... (sm50)