(sm120) حاجی دیر رسیدی اینا مال چند روز پیشن تاریخ هم دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) حاجی دیر رسیدی اینا مال چند روز پیشن تاریخ هم دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بار هم با g برزرگ (G ) امتحان کن من پست اول رو به روز رسانی کردم به به روز رسانی ها حتما توجه کن مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با g کوچیک بزنین شانسیه و خیلی دیر جوابش میاد
واسه من که اومد 300 مگابایت(sm51)
سلام جادوگگگگگگر (sm74)
میشه توضیح بدی قضیه شارژ چیه؟؟ (sm93)
میدونم سوالم یکم خنده داره ولی این کار غیرقانونیه؟؟(sm25) یعنی روح ایرانسل خبر داره آیا؟؟ (sm172) یا اینکه سیستم ایرانسل مشکلی داره که همچین کدایی اومده؟؟(sm173)
برو بعدا بیا (sm120) روح ایرانسل الان بهم وجی کرد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7500 پولش هست !!!! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب جایی هستم شاید نتونم براتون کد بگذارم دیگه حلالم کنید(sm120) دوستدار شما مهران..(sm10)
(sm120) برو پست اول رو بخون میفهمی شما یک پیامک به همون شماره اولی بزن که فکر کنم فقط اون الان کار کنه بعدش شارژت رو بگیر و برو....(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بسته اینترنت یک ماهه هم داریم که اونم فعال کن 7500 تومان پول اصلیش هست خوب موفق باشی
بسته اینترنت جواب نمیده جادوگرجون
تو روحت مهران کد بده(sm120)