برو عوضی مسخرمون کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو عوضی مسخرمون کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید با توجه به قیمت این موستانگ میشه 100 میلیون همش؟(sm77)
نه به خدا خودت بیا تاپیک ببین این رفیقمون چی میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خداروشکر اقای انالیزور رفت خوابید وگرنه همین امشب یه انالیز میکرد از عمرمون سیر میشدیم(sm2)
ایشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديدم دوست دخترم حالش گرفته ست
گفتم قربونت برم چی شده؟
چرا ناراحتی؟
گفت يه ذره حالم خوش نيست،
چيز مهمی نيست.
گفتم نميخوای بگی؟
گفت بابا يه ذره بدنم درد ميکنه، چيز مهمی نيست.
گفتم خب حداقل بگو کجات درد ميکنه بوسش کنم شايد خوب شه
يهو قاطی کرد گفت :
بابا، پريودم بيا ماچ کن ،
بیا دیگه ،
چرا نمیااای ... 😐
شنیده بودم وحشی میشن ن دیگه تاااااااااااا این حد!!
بهم ريختم، ممه لدفن😄
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عاشقش شدم به مولانقل قول:
فولش 110... منطقه آزاد... درد ما این گمرک لعنتیِ (sm178)نقل قول:
تو امریکا چه قیمتی هست؟ همین ماشین رو بخوای تو امریکا داشته باشی؟(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاد نبود (sm2)نقل قول: