توام بیا وسط (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کار کنیم خب شب جمعه بود گفتم یه حالی به احسان بدیم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
توام بیا وسط (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کار کنیم خب شب جمعه بود گفتم یه حالی به احسان بدیم (sm2)
رفتی؟ (sm70) (sm81) شبت شیرین مثل عسل (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلندرم قلندرم گمشده در به درم (sm27)
من و شب جومعه ای و دیگر هیچ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز هم میاد بدون حسرت شب جومعه (sm172)
(sm127) تو هم بیا پیشم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm215)نقل قول:
باشه آدرس بده تا بیام پیشت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری جارو میکنی ؟ (sm51)
شب احیا نزدیک است (sm50)
اوه چه جدی ؟ (sm98) نه به داره، نه به باره !! حالا کی مهمون خواست (sm70) / ما یه قانون اصفهانی وار داریم ، مهمونی که میریم هزینه هامون با مهمونه، وقتی هم که مهمون میاد هزینه هاش با خودشه ، هزینه ما هم با اونه(sm59)نقل قول:
نیت جارو دارم ، حال ندارم، یک سری سوال هستند باید طرح کنم ، فردا بفرستم برای آزمون الان هم اینقدر حال ندارم ، گذاشتم برای سحر تا صبح مشغول(sm54)
3 ساعت و نیم دیگه بر می گردم (sm27)
(sm2)نقل قول:
تو دیگه چقدر زرنگ تشریف داری (sm98)
بیا عیب نداره خودم میام هزینه هاتم با من (sm70)
(sm194)واقعا می آیی ؟ (sm192)نقل قول:
خو بیا کی منتظر باشم ؟؟ (sm173) سرکار صادق را هم بیار خوش میگذره (sm51)
سحــــــــــر می ام نقلت را جواب میدم .. فعلا (sm127)