خخخخخخ خودش میاد سراغت نیازی به طلاق رجعی نیست(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخخ خودش میاد سراغت نیازی به طلاق رجعی نیست(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو احساساتش(sm30)نقل قول:
(sm2)بیادم واسم مهم نی من بعد خروج از دفتر ی داف 19 ساله بلند کردم با اهنگه برنامه ها جدیدی دارم واسط (sm77)بره بشینه تو تشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الا میاد فرق سرت میرینه حالتو می پرسم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان من فلن تا شب عصر جمه خوبی داش باشی...(sm127)
خخخخخ نگران نباش جوری روش برینم که نفهمه از کدوم سمت بهش پرتاب شده(sm30)نقل قول:
ممنون سهیل تو هم همینطور...(sm127)
قیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییفهههههه ههههههههههههههههه
(sm50)
خوب یه کلمه اسم برنامه رو بگو بهش راحت کن خودتو.ایرانی جماعت نمیدونم چرا ایجوریه که مثله بچه ها که ماشین کوکیشونو نمیدادن بهم اینا ام اسم اپشونو نمیدن!خوب چی کم میشه از برنامه؟خوبه خودتون سازنده برنامه نیستین اگه نه چیکار میکردین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی جماعتم وختی ی چی پیدا می کنن مال خودشونو و نمیخان با یکی سهیم شن توام بگرد برس بش ب کسی سهیم نشو....نقل قول:
نوشته اصلی توسط hichkasesteghlal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث قدبازی نی بحث اینه ی مش لمر میفتن ب جونه نته مردم ..... اسمشم ک لو بره شاید جلوشو یجو بگیرن بزیا(sm98)
دوسته عزیز خودت خوشت میاد یکی حجمتو ب فاک بده؟ امیدوارم گرفتی باشی منظورو...(sm174)
چته صادق انداختت بیرون کارتون خواب شدی نکنه موتادم شدی موتاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادوللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللل(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بدو شوهرتو موقعه مصرف گرفتم(sm30)