نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبكش چيه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبكش چيه؟
یکی هم اگه از حیطه این سایتها که 90 درصد آلبوم پاپ دارن آپ میکنن فراتر بریم و یه چرخی نو موزیک مارکتها بزنیم ، آلبوم های خیلی خوبی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم پارسال با چنتاشو همینجوری آشنا شدم
هژیر مهرافروز
فرمان فتحعلیان
فرزاد برهمن
آوای زمین(وحید آیریان)
محسن دایی نبی
سهیل نفیسی
و خیلیا دیگه ...
راک ، پاپ راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
ممنون حتما گوش ميدم (sm10)
خواهش (sm10)نقل قول:
از کی آرشیو کردنُ شروع کردی؟نقل قول:
چون اکثر بچه ها چند ساله منو میشناسن غافل شدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ماهانه به طور متوسط بین 20 تا 30 هزار تومن برای خرید آلبوم هزینه می کنم... البته این مقدار بستگی به تعداد آلبومهایی که توی ماه میاد هم داره... و صد البته این منهای هزینه کنسرته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 2 سالی هست ، پارسال همین موقع نزدیک 1 میلیون یکجا یه خرید داشتم
شاید تا الان بالای 4 میلیون هزینه کردم
در حالی که قبلا حتی زورم میومد که یه آلبومه ولت 1000 تومنی بگیرم
البته قبل تر سال 77 اینا کاست هم خریده بودم 3،4 تایی
اولین آلبومی رو هم که خریدم آلبوم " آوای زمین - حالیا " بود که واقعا بی نظیره
عود داخل اینسرت آلبوم را که آتیش نزدی؟ ---نقل قول:
جالبه که یه دفعه 1 تومن خرید کردی --- کمتر کسی پیدا میشه اینطوری خرید کنه ---
از کجا خریدی؟ --- چه آلبوم های؟ --- معیار خریدت چی بود؟ --- معروف بودن کار یا سبک خاصی؟ ---