نام معصومه دده بالا نه سکینه دده بالا
نمایش نسخه قابل چاپ
نام معصومه دده بالا نه سکینه دده بالا
سلام
آهنگ سوغاتی هایده رو میخواستم. اونی که آروم می خونه و انگار تو یه مجاس هستش
ممنون
(sm127)(sm127)
تاپیک زیر خاکیه ها(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ijgara [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استارتر بیا لینک بذار
سلام
تاپیک بسیار زیبایی ممنون به خاطر ترانه های کمیابی که گذاشتید. اگه لطف کنید آخرین کنسرت مرحوم هایده رو mp3 با کیفیت خوب بزارید ممنون میشم تاپیک و گشتم نبود یا اینکه من ندیدم لطف راهنمایی کنید (sm127)(sm127)
فول ویدیو هایده هر کدومو خواستید بگید آپ کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش فکر نکنم فول باشه چون من فقط 47 تا از شوهای رنگارنگشو دارم که ماله قبل انقلابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعد از انقلابش به کنار
بخدا تکی
شبا همش به میخونه میرم من
سلام مرتضی جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش لطف میکنی ویدیوهای سال سال و بزن تار و ساقی رو آپ کنی؟
چقدر خلوت شده
دانلود البوم بلبلی که خامو شد با کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامه هایده عالی تا حالا نشنیده بودم روحت شاد بانو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلی نداشت تشکر
دانلود البوم بلبلی که خاموش شد با کیفیت 320
پسوورد 09380226596
سلام
وقت شما بخیر
تک آهنگهای کمیاب مثل زهره واسه دل با شدی و نگاه لینک دانلودشون خراب شده میشه مجددا بذارید؟
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mb2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
این فایل پسورد می خواد لطفا اعلام کنید
پسوورد 09380226596نقل قول:
نوشته اصلی توسط mygodhelpus [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از پاسختون(sm10)
سلام .داداش هایده یه اهنگ محلی خونده (سبزه قربونت شوم)اینو میخوام داری با کمال تشکر و لایک
به روی چشم قرار میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم داداش ولی دو نفر دیگه پیدا بشه هزینه سبک تر بشه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همه گفتم بابت هایده نیستن .....
70 هزار تومنه من 20 میدم یه کاربر دیگه 20 میده تو چقدر میتونی بدی اینو بگو
15میدم منمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
کسی کامل این کنسرت رو داره قرار بده؟؟!!
با تشکر
بله دارم قرار میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط poya68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن کنسرت نه بزم
خودم تنها، تنها دلم
چو شام بی فردا دلم
چو کشتی بی نا خدا
به سینه دریا دلم
تو ای خدای مهربان
تو ای پناه بی کسان
به سنگ غم مشکن دگر
تو شیشه مینا دلم
تو شیشه مینا دلم
تو هم برو ای بی وفا
مبر بر لب نام مرا
دلم تنگم بیگانه شد
نمی خواهد دیگر تو را
نشان من دیگر مجو
حدیث دل دیگر مگو
دلم شکسته زیر پا
نمی خواهد دیگر تو را
نمی خواهد دیگر تو را
تو ای خدای مهربان
تو ای پناه بی کسان
به سنگ غم مشکن دگر
تو شیشه مینا دلم
تو شیشه مینا دلم
سلام.دوستان کسی ویدیو مراسم تشیع یا یاد بود بانو هایده رو داره؟
اگه هست لطف کنید بگذارید با تشکر
سلام لینک دانلود خرابه میشه لطفا درست کنید
بانو نمرش 20
کامبیز جان کامل این برنامه رو داری؟
لطفا هرکی شوی سیزده بدر هایده رو داره آپلودش کنه ممنون میشم
[QUOTE=hamid_sefrtasad;425821][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامبیز جان این شوی هایه رو داری ممنون میشم اگه آپلودش کنی
نرگس شیراز و آپلود کن بیزحمتنقل قول:
سلام . میشه آلبوم بلبلی که خاموش شد هایده رو دوباره قرار بدید . با تشکر
سلام
وقت شما بخیر
مرسی که انقدر با حوصله و سلیقه این آلبومها و موزیک ویدئوها رو برای دانلود گذاشتید
می خواستم بدونم امکانش هست مستند سخن از هایده کار پژمان اکبرزاده رو کاملشو بذارید برای دانلود؟
ممنون میشم
با تشکر از شما
اگه زحمت نیست کلیپ اصلی راوی رو بزارید بی نهایت ممنون(sm127)
لطفاٌ آهنگ سراب قلبم (یه روز میای سراغ قلبم) رو واسه دانلود بذارید (sm10)
لطفاٌ اگه کسی آهنگ سراب قلبم (یه روز میای سراغ قلبم) رو با کیفیت خوب داره واسه دانلود بذاره
اگه کسی آهنگ نامه (سلام ای بهترینم) و سراب قلبم (یه روز میای سراغ قلبم) از هایده رو با کیفیت original یا CD rip داره لطفاً واسه دانلود بذاره