صبر کن بچه ها هم بیان نظرشونُ بگن شب معرفی میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صبر کن بچه ها هم بیان نظرشونُ بگن شب معرفی میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مخصوصا تو باید نظر بدی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث من (sm79)
جمال تاپیک جدید رو عشقه (sm50)
من و صابر به شدت منتظر ریلیز این فیلم شاهکار هستیم (sm59)
مگه نه صابر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+18
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سیگاااارتو اوووووه گیتااااارتو ااااااخ ... (sm50)
نمیتونم ونستون بکشم در واقعیت پس اینحا بکشم شاید مخم خالی شدم از این همه بدبختی(sm50)
عشـــــــــــــــــــقی تو بخدااا....تو معرفی کن من واست تحلیل کنم نظر که چیزی نیست عمو فدات بشه(sm10)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دوستانم میگم بیان استادانه تحلیل و تفسیر کنن حال کنی (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم بدیدم آمدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از یکی بدتر دارن کار میکنن اصن استثنا هم ندارن ، بعدش جالبه میان زر میزنن مردم نمیان نمیخرن و حمایت نمیکنن (sm50)نقل قول:
به ماهان هم بگو اگه در توانش هست یه کار تو همون راستای روشن و تاریک بخونه (sm127)
نقل قول:
همه دارن میکنن تو هم روش ، بکن (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو پرها هم طرفدارای خاص خودشونو دارن ، یکیش شیخ (sm70)
توی پوستر چرا خبری از خیار نیست ، سورپرایز خوده فیلمه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادو با توجه به آواتارت میگم هااانقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خبر از فصل دوم سریال ture detective به ما بده فصل اولش که خعلی خووف بود (sm10)
هر خبری ازش بشه تو تاپیکش میزنم... (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوشا مکانی، رضا نورمحمدی، مایکل اومانیا، بابک حاتمی، حمیدرضا علیعسگر، احمد نورالهی، محمد نوری، رضا خالقیفر، هادی نوروزی، مهدی طارمی و امید عالیشاه.
ترکیب امشب پرسپولیس!
فکر کنم برانکو یادش رفته که تو تهران شانسی 4-5 تا گل نخوردیم! حداقل باید با سه تا دفاع وسط بازی کنه!
اینجوری آبرو ریزی میشه
(sm155) من فرار کنم بهتره . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپرها هم چاق میشن...
اما بهترین چیز اینه هرگز چاق نشی..یعنی ژنتیکت طوری باشه که اصلا چاق نشی..(sm121) 52 کیلو (sm5)
5 واحده ، حذف بشه تابستون ارائه نمیشه ، باید بره برای ترم بعد ... (sm27)نقل قول:
(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال من مثل جوان هاي دبيرستاني ست
رشته ام سخت ترين تجربه انساني ست
گوشه ي چشم تو،يك پا و دو دستم بالاست
عشق در مدرسه مان وسوسه ي شيطانيست
من عقب ماندم از اين درس كه انسان همه است
حس نسبت به توام،مرحله ي جبرانيست
زنگ ورزش كه كنارت بدوم كوتاه است
زنگ ديني كه تو پرهيز كني طولاني ست
ادبيات غزل هاي من از شيراز است
حكمت هندسه ي چشم شما يوناني ست
تخت جمشيد كه زيبايي تو در ان نيست
زنگ تاريخ فلاكت زده ي ايراني ست
جبر سخت است و نمي فهمم و بيزارم از ان
زنگ ما مي خورد و مرحله ي پايانيست
امتحاني نگرفتي تو و مردود شدم
اينهمه فاصله ،تعطيلي تابستاني ست
آره تیم سازندگان فیلم خیلی روی اون صحنه تلاش کردن (sm2)ماه و سال ها 24 ساعته روش فکر کردن (sm2)نقل قول:
عباس قربونت بین کاملت مورد دار یه ستاره ای اسلشی چیزی بذار که توی جستجو پیدا نشه به *** بریم... الان من واست اصلاح کردم ببین (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به خودت بخند آقا پیمان . . . (sm142)
ماهان کلا آلبومش با اینی که اومد بیرون فرق میکرد ، میگفت با گذشت زمان باید آهنگ ها هم تغییر کنه ...نقل قول:
بجای اهنگسازی جدید نشست همه رو میکس کرد ...
قطعه ی کجایی قرار بود مثل همون روشن و تاریک اجرا بشه ، من حتی کار نهایی این قطعه رو شنیده بودم ، وقتی دیدم عوض کرده شکه شدم ...
الان یعنی مشکل جوونای ما اینـــــــــــه ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
عمـــو من هستم آهنگ رو معرفی کن گوش کنیم بیکاریم حوصیلمون سر رفته (sm118)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم ماکروسافت گرم ... عجب چیزی زده ...
شرمنده من به بحث شما ورود کردمنقل قول:
فقط خواستم بگم با آلبوم ماهان خعلی ارتباط برقرار کردم هنوز که هنوزه وقتی
ازین کارای آبکی این روزا خسته میشه آلبومشو پلی میکنم ...دست مریزاد داشت واقعا (sm118)
کار " قرار ما " هم قشنگ بود (sm127)
کفگیر بدم خدمتتون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگی که من میخوام معرفی کنم خیلی شعر پرمغزی داره... شروعشم به شدت طوفانی و جذاب و گیراسنقل قول:
مطلع شعرش هم اینه:
مو دارُم غَرق میشُم اوفِی اوفِی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور بود؟نقل قول:
کردم (sm70)نقل قول:
همه دارن میکنن تو هم روش ، بکن (sm70)
کارش خوب بود ... ولی اگه اینقدر طول نمیکشید برای مجوز و آلبومش همون حس و حال اصلی و شکل آلبوم قبلیش رو داشت خیلی بهتر میشد ...نقل قول:
بیشتر کارهاش رو میکس کرده ، صدای ماهان به آهنگ های غمناک بیشتر میخوره تا میکس و این حرفا
خب 52کیلو با چه قدی؟ 130 سانت؟ (sm70)نقل قول:
پروژه ی ما 3واحدیِ (sm25)نقل قول:
وات تو دو ؟ وات نات تو دو ؟؟نقل قول:
نوید نکنه اهنگ سلول نوید جوکر رو میگی ؟؟ (sm70)
معرفی شد... بیــــــــــــــو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اون از آلبوم های اخیر بهتره