[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل پاک شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan95 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همه دوستان گرامی
من اولین باره که ترانه ای رو درخواست میکنم
امیدوارم اگر از دوستان کسی این ترانه رو با کیفیت ریل یا بالا داره زحمتش رو بکشه:
پر پرواز
خواننده اش رو نمیدونم
اما ترانه سرا و آهنگسازش استاد فضل الله توکل هستند
که با صدای بهرام حصیری و معین هم اجرا شده
اما من بدنبال این نسخه هستم که نمیدونم خواننده اش کیه
خدا خیرتون بده
سپاسگزارم
آهنگ پسرم از داریوش / پالایش
سلام دوست عزیز دنبال یه ترانه قدیمی میگردم اسم خوانندش یادم نیست ولی صداش شبیح صدای جلال همتی هست نمیدونم شاید هم خودش باشه یه قسمتیش یادم هست میخوند دیشو رفتم خواستگاری تو خونه بغلی دو تا دختر نشون دادن مسال هور پری
سلام دوستان کسی آهنگ قدیمی شب ابی و چشمای تو و جنوبی ستار کیفیت خوب داره بذاره؟توی هیچکدوم از آلبوم های ابی و ستار این آهنگ ها نیست فکر کنم مال فیلم باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babakkhakpoor [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بابک سلام
وقت بخیر. چقدر حیف شد که لینک دانلود آلبوم خوانندگان گمنام رو برداشتید
هرچند حق میدم. این صفحه خیلی بی در و پیکر شده
حیف از آلبوم هایی که گذاشتید و حالا لینکش نیست
تمام این چهل و خورده صفحه یه طرف
پک آلبوم های گمنام یک طرف
من قبلا دانلود کرده بودم
همش رو داشتم ولی متاسفانه سر یک سهل انگاری کودکانه یکی از اقوام که پای سیستم بود پاک شد.
اما الان فقط آلبوم شماره 1 رو دارم.
اگر زحمتی نیست یه جوری بدست بنده برسونید. خیلی آلبوم های خوبی بود . ممنونم
شماره تماسم 09030557266
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط 86662147 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ابی رو باید خودم هم بگردم توی نت ببینم پیدا میشه یا نه
خیلی بی کیفیته متاسفانه
اما آهنگ چشمای تو ستار با اینکه هوا داره و آهنگ اورجینال نیست اما کیفیتش مناسبه فقط کمی هوا داره
و در مورد آهنگ جنوبی هم بمانند آهنگ ابی متاسفانه باید سرچ کنیم ببینیم پیدا میشه یا نه
دوستان میشه کاستهای کامل رامش رو قرار بدید؟
با سپاس
باسلام خدمت شما دوست عزیز
آهنگ گل ناز از آشتیانی نه آغاسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان کسی این آلبوم را با کاور کاملش داره ممنون میشم قرار دهید
--------------------------------------------------------------------
3 تا آهنگ هست دوستان میخواستم اگر میشناسید آهنگها و یا هر دو آلبوم را قرار دهید خیلی دنبالشم .
بنده یه اخلاقی دارم خواننده ای که نمیشناسم خیلی بهم نمی چسبه گوش کردنش و دوست دارم هر آهنگی که گوش میکنم خواننده اش معلوم باشه و بشناسمش
و امّا 3 آهنگ مدّ نظر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلش کردم بزرگوار....خیلی وقت بود تو فوروم پست نزاشته بودم....بعد از چندین سال (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض سلام و آرزوی سلامتی و رعایت نکات بهداشتی برای دوستان انجمن
هر بزرگواری این سه آلبوم را داره ممنونم اگر برای دانلود به اشتراک بگذاره
شماره های 1 2 3 4 5 و 9 و 20 را دارم ونمیدونم چند تا آلبومه واین سه تا عکس را داشتم ولی دنبال آلبومهاش هستم .
به امید روزی که دنیا از شرّ این ویروس لعنتی و آدم کش (مرگ بر چین) راحت بشه .
خداوندا چینی شکستنی را هر چه زودتر بشکن تا دنیا نفس بکشد . وبه زندگی با ارزش و هدفمند فکر کند .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درود بر عزیزانی که در این دو هفته در خانه همچنان محصورند واز خود مواظمبت میکنند که مبادا آلوده شوند وبعد دیگران را آلوده کنند . درود بر شما که به قوانین سلامتی ارج مینهید
یک آهنگی داشتم نمی دونم اسمش درسته یا نه در پایین قرار میدم تا هنردوستانم کمکم کنند
ترانه زیباییه از بانویی فکر میکنم فرنوش بنام نور
سلام دوستان عزیز کسی آهنگ بیکلام اورجینال کولی و جاده و اون منم از خانوم گوگوش داره این آهنگ های بیکلام آخر کاست های دهه ۵۰ هست تو رو خدا اگه کسی آهنگ بیکلام از گوگوش داره دلش به رحم بیاد برام ارسال کنه متشکرم
سلام دوست عزیز خواننده خانم پروا هستش.
خیلی ممنونم لطفا اگه آهنگ بیکلام از کاست قدیمی گوگوش هم دارید قرار بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط dada [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ALIIIIIIII
dastetoon dard nakone
karetoon doroste.
ye ja porsidin bara albome GITI
MAN DARAM SARE FORSAT BARATOON MIZARAM
اولین و آخرین با صدای اشکان / هواگیری شده
تورو خدا این آلبوم رو برامون بفرست دمت گرم (sm10)(sm127)
دوستان عزیز و مهربان ممنونم از لطف همگی تون -- لطفا البوم " دلم گرفته است " فریدون فرخزاد کمپانی CBS رو هم بذارین(sm10)
سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
دوستان کسی کاست یا آهنگ های قدیمی جمال وفایی رو داره بذاره واسه دانلود؟ البته به غیر از آلبوم هایی که توی خود سایت هست. منظورم کارهای قبل انقلابه
اگه کسی داره ممنون میشم قرار بده. ممنون(sm127)
با تشکر از کانال مهناویان
آلبوم درویشان حمیرا - هواگیری شده
سلام دوستان عزیز کسی نسخه ریل ماهی خسته من از گوگوش را دارد قبلا در یوتوبوب بود ولی متاسفانه پاک شده ممنونم میشم اگه داشتید ارسال کنید
من دارم ولی نمیدونم به چه صورت باید بزارنم
دوستان لطفا اگه آلبومی از خواننده گمنام قبل انقلاب بهروز مقدم موجود دارین لطفا بذارین اگه آهنگ چشم آبی علی نظری تبدیلی از نوار داشتید بذارید
به به دادا جان... عااااالیییییی،،، ممنون میشم بزاری برامون طرف دومش هم ترانه ی یک گندم از حس من هست اگه درست گفته باشم..