مدیا هم خیلی خوبه، تفاوت خیلی خیلی زیادی با آیتیونز نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیا هم خیلی خوبه، تفاوت خیلی خیلی زیادی با آیتیونز نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه فالی رو این طوری که گفتی اپلود کردم چطوری میتونم بهش دسترسی داشته باشم این طوری که گفتی من زدم ولی نیاورد کجای کارم مشکل داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Artists - Mano Ma.mp3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این dl رو از کجا آوردی به آدرست اضافه کردی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو اینجا ببین:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
حالا برای تی کی باید چی کار کنم باید قبلا ثبتش کنم یا مثل همین که ساختم هستش؟
پشتیبان گیری از فایل ها چی لازمه؟
راجع به ریموت اپلودم اگه میتونی یه توضیح کوچولو بده
فایل ها میشه زیپ کرد یا از زیپ خارجشون کرد؟
ببخشید سوالا زیاد شد اینا اخریاشه(sm172)
برای دامنه .tk باید بری سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ثبت نام کنی و از اونجا یه دامنه برای خودت ثبت کنی... اگه انجام دادی بگو تا بهت بگم باید چی کار کنی تا با این هاسته هماهنگ شه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتیبان گیری نیازی نداری، مگه اینکه بترسی کسی هکت کنه که چون هاستت فقط برای دانلوده عملا خیلی بعیده... تا روزی که سرویس بده فایلهات مشکلی پیدا نمیکنه...
برای ریموت آپلود باید script نصب کنی، فایلها هم عملا به صورت تک تک میتونی انتقال بدی، اگه کسی بشناسی که vps داشته باشه خیلی سریعتر میتونه برات انجام بده... به هر حال scriptشو میگردم پیدا می کنم برات ایمیل می کنم... یه فایل زیپه که باید توی پوشه public_html آپلود کنی و بعد unzip کنی... چند تا مرحله هم داره که بعد که انجام دادی بهت میگم...
آره امکانش هست... دو تا فایل منیجر داره، این یکی که ازش عکس گرفته بودی، اگه بالا سمت راست نگاه بندازی دکمه های zip و unzip رو می بینی، ولی این یکی مشکلش اینه که تا یه حجم مشخصُ بیشتر پشتیبانی نمی کنه! یه فایل منیجر دیگه هم توی هاستت هست که اون یکی بهتره و این محدودیتُ نداره ولی مشکل اون یکی اینه که چون به صورت اسکریپت jquery نوشته شده، چهار تا فایل که روی هاستت آپلود کنی، پیغام میده بیشتر از حد مجاز از cpu استفاده کردی و دیگه تا پایان ماه نمیتونی ازش استفاده کنی!!
اینم اسکریپت ریموت آپلود که پیوست کردم:
وحید تو اینا رو از کجا یاد گرفتی چون اینایی که میگی چیزی نیست که بشه با ور رفتن مثل کامپیوتر یادش گرفت!
این فایلیم که دادی توی پوشه پابلیک ریختم انزیپش کردم بعدش باید چی کار کنم؟
بیا بقیه بحثُ توی تاپیک رئال... جوابتو اونجا میدمنقل قول:
پست مباحثه ما به زودی حذف خواهد شد (sm132)
پاک نکن --- منم می خوام بخونم یاد بگیرم ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روی چشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115)
دل آواز استاد تصمیم نداره آلبوما رو دیجی پک بده بیرون...امروز یه البوم خریدم پلمپ بود باز کردم دیدم قابش شکسته.ضد حال اساسی خوردم(sm81)
کلا هم جنس سی دی های تمام شرکت خوب نیس یه ریپ میگیری خش می افته(sm74)
دل آواز که کلن ری... ، چ.. خوری رو به حد اعلا رسونده، از اون طراحی بیریخت مژگان بگیر تا نداشتن دفترچه و اطلاعات درست و حسابی در مورد آلبوم و قاب های داغون و ... ، آلبوم چه آتش ها دوتا سی دیه، بعد قابش مخصوص یه سی دیه!!! دل آواز یه لکه ی قهوه ایه تو تاریخ موسیقی ایران (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکتای دیگه هم تعریفی نداره اما انتظار از دل اواز بالاست..همه طراحی تکراری و بد شکل! استاده دیگه نمیشه کاریش کرد ارشیوشو جمع میکنم اما بشخصه حاضرم 20 تومن پول یه البوم بدم اما دفترچه و طراحی و کیفیت ساخت سی دی ها بالا باشه....مسلما خیلیا مث من هستن که بکیفیت بها میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی تو آوای شیدا رو نگاه کن، چقدر خوبه، آوا خورشید هم حتا خیلی بهتر از دل آوازه، ماهور دو تومن بیشتر می گیره ولی یه دفترچه ای داره همراهش، برای طراحی آلبوم هزینه می کنن اینا، آوا خورشید آلبوم جام تهی رو از شجریان منتشر کرده، ماهور هم گلبانگ رو، ببین چقدر اینا باکلاس تر از آلبوم های دل آوازه، مژگان کاور کاست رو برداشته یه مستطیل انداخته کنارش که بشه اندازه ی قاب سی دی، توشم انگلیسی نوشته شجریان و فلان آلبوم، این شد طراحی. آلبوم فریاد خارج از ایران هم منتشر شده، مقایسه ش کن با اینی که تو ایرانه، خیی تفاوت داره، متاسفانه دل آواز تف سربالاست. نمی دونم چرا رویه ش رو تغییر نمی ده، گویا اراده ای برای این کار نیست توشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری خوبه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل گفتی...البته اونا هم ایراداتی دارن مثلا گلبانگ رو مثال زدی بازم دفتر اشعار نداره اما چارتا عکس داره و از طراحی تکرار خبری نیس و درمقابل دل اواز شاهه! شما خودت شجریان جمع میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتا سروش هم جلوی دل آواز شاه (sm59)نقل قول:
والا ما تازه شروع کردیم یه خرید، بیشتر دانلودباز بودیم (sm59)
آره... فقط من اسم آرتیستُ نمینویسم Ostad Shajarian (sm120)نقل قول:
بالاخره هر کس یه روز توبه میکنه (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ایوالله منم همینطور...
تو بین پاپ ها کیفیت سی دی و بسته بندی آلبوم برکت اصفهانی رو خیلی دوست داشتم، حرف نداشت
باورت میشه این تگ اورجیناله!!! رو اکثر سی دیا واژه استاد نوشته شده(sm50)نقل قول:
من خودم ادیت میکنم... بعد اوریجینال خیلی معنایی نداره... خیلی از تگها رو کاربرا ارسال می کنن (sm50)نقل قول:
یعنی چطوری؟ این تگ هایی که رو سی دی هست رو شرکت نمیزنه؟نقل قول:
بعضی ها رو شرکت میزنه، بعضی ها رو هم کاربرا... اصلا تا حالا دقت کردی که اگه به اینترنت کانکت نباشی و سی دی رو برای اولین بار بزنی، اصلا تگ نمیاره برات؟نقل قول:
آره بعضی اوقات هم کانکت هست نمیاد....منم یه جا شنیده بودم از اینترنت گرفته میشه...نقل قول:
آره واقعن، من هر سری می رم فروشگاه موسیقی و آلبوم ها رو نگاه می کنم کلی خجالت می کشم، اکثرشو دارم (sm120)نقل قول:
اونا تگ نشده، البته بعضی ها که تو مدیاپلیر یا winamp تگ نشون نمیده، ممکنه توی iTunes اگه لاگین باشی، album art بگیری، نشون بده...نقل قول:
در کل کاربرا اکثر آلبومها توسط کاربرها تگ میشه، که خیلی هاشون نقص یا اشتباه هم داره (sm172)
فقط همین؟ (sm120)نقل قول:
باwinamp خیلی گرفتاریه.چند بار باید از برنامه خارج بشه تا تگ رو بیاره اما جدیدا که با ایتونز ریپ میکنم عالیه هرچند تگ اضافه میاره که ادیت میکنمنقل قول:
توقع چی دیگه داری؟ (sm59)نقل قول:
آره منم winamp کنار گذاشتم... عملا فقط itunes و گه گاهی مدیانقل قول:
مثلا سرتو نمیکوبی به دیوار؟ (sm59)نقل قول:
نه ولی تقریبن تا بناگوش نیشم باز میشه (sm120)نقل قول:
در این لحظه فرشته ای از آسمان نازل شده و نیش تا بناگوش باز شدت رو مورد عنایت ویژه قرار میده (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
آره، اسم فرشته هم نیشائیله (sm120)
سیخائیل یعنی سیخ میکنه .... (sm120)نقل قول: