مرسی چه تفاوتی با هم دارن ؟(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی چه تفاوتی با هم دارن ؟(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ایشالا به زودی این پرنیان منتشرش کنه برم بخرمش و استفادش کنم (sm120)
(sm120) نمیدونم چرا فقط به ویندوز های پرنیان اعتماد دارم (sm120)
تفاوت نسخه ها رو سرچ بزنین کامل توضیح دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که نصب کردن
بنظرتون تغییرات زیاده یا نه؟
ورژنی که دانلود کردین 1607 هست؟
اگه امکانش هست زحمت بکش لینک نسخه اینترپرایس رو از سایت مایکروسافت بزاری ممنون میشم
من آپگرید کردم ، همه چی خوب و عالی و سریع .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_612 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هنگ نداری ؟ من نمیدونم چرا هی سیستم هنگ میکرد دیشب و امروز صب باز الان که اومدم هنگ نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از هاردمه (چون ssdگرفتم تا بحال ازش کار نگرفته بودم ) از فایر فاکس 48 بود یا از ویندوز جدید یا اپدیتهای سیستم یا انتی ویروس ایست نسخه جدیدش 10
نه مشکل هنگ که ندارم ولی موقع نصب خیلی طول کشید .نقل قول: