باد خنک صلواتی در راهپیمایی(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باد خنک صلواتی در راهپیمایی(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
ملت کسخل (sm54)
چی نوشته؟ لیونل مسی...؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیونل مسی ننگت باد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تلویزیون یه خبر کذب تو شبکه خبر پخش کردن که مسی به اسرائیل کمک مالی کرده (sm25)
شایدم کذب نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چی جایزه ها رو درو میکنه
از مالیات هم که در رفت
ولی رونالدو مثل مرد اومد و حمایت کرد از فلسظین
حرفش درست بود
بخاطر لج با اسرائیل اون انفاقات واسش پیش اومد
اون عکسا که همش فتوشاپ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر صحت هم داشته باشه ، به خودش مربوطه ، تلویزیون ایران مگه گه خور مسیه ؟
اصن خوب کاری کرده
ریدم به فلسطین (sm120)
مسی تو ایران حداقل 20 ملیون طرفدار داره ، عن میخورن علیه مسی جبهه میگیرن (sm59)
(sm30)قانع شدمنقل قول:
من طرفدار مسی ام(sm2)
(sm70)جرات داری اینو جلو یه هوادار تراختور بگو(sm2)نقل قول:
اگه جای مسی ، رونالدو هم بود به خدا ازش حمایت میکردم ، والانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به هیچکدوم ندارمنقل قول:
ولی صحبت رونالدو ور قبول دارم
حقیقت رو گفت
جوکی به نام کمک مسی به اسراییل/ آبروریزی جهانی برای رسانههای ایرانی
طی چند روز گذشته خبری در مورد کمک یک میلیون یورویی لیونل مسی به دولت اسراییل با تیراژ وسیع در مهمترین رسانههای کشورمان منتشر شده است؛ تا جایی که حتی تلویزیون دولتی ایران هم به ماجرا ورود کرد و روز پنجشنبه این خبر را با مخاطبانش در میان گذاشت. به گزارش بانک ورزش، حالا اما مشخص شده است کل این موضوع جوکی بوده که از سوی سایت فکاهی و سرگرمی « Le Compétiteur» واقع در الجزایر در روز 24 تیر ساخته شده و با کمدقتی تاریخی بزرگترین رسانههای ایران در کشورمان منتشر شده است. حالا خطای حرفهای خبرگزاریهای داخلی ایران به سوژهای برای رسانههای بینالمللی تبدیل شده است. در عکس اول، بازتاب این خبر را در یکی از همین سایتها (نشنال اینترست) میبینید.
عکس دوم به قسمتی مربوط میشود که در آن اشتباه فاحش رسانههای ایرانی با درج تصویر در خبرگزاریهای بینالمللی بازتاب یافته است.
نهایتا در عکس سوم تصویر انتشار اصل این شوخی در سایت الجزیرهای را میبینید. همه اینها در شرایطی اتفاق میافتد که برخی از هموطنانمان طی چند روز گذشته هزاران کامنت علیه مسی و رفتار وحشیانهاش منتشر کردهاند!
(sm3)
(sm151)
من نه از مردم خاكم، نه پليدم و نه پاكم
نبض ميلاد و هلاكم، در ِدرهاي زمانم
(sm50)
کیفیت 720P
(sm30)(sm30) اين ديگه هره تر از شهاب رمضان بود (sm30)(sm153)
سوسک توله(sm50)
قرمساق پفيوز (sm50)
سازمان ملل کیلویی چنده می کشیم (sm2)
دي شيخ با چراغ همي گشت گرد ِ شهر
كز ديو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند كه يافت مي نشود، جسته ايم ما
گفت آنكه يافت مي نشود آنم آرزوست
(sm25)
(sm120)
معلم روستا از بچه ها عکس گرفت و گفت:ببینید چقدر قشنگه چند سال بعد میگید: این حسنه که دکتر شده این علی که مهندس شده این قربون که هیچ گهی نشد!!!
قربون از ته کلاس داد زد: اینم آقا معلمه ریدم تو روحش،مرده!(sm2)
کلاه قرمزی عید فطر(sm137)
(sm2)(sm2)
2 مگ ترافیک 5 گیگ گرفتم ماهی 17500 ..
سرعت دان رو 100 تا 180 رفت ..
یه ساله با یه مودم زایکسل بی سیم 4 پورت رایگان ..
شبانه هم دارم 1 تا 7 صبح ..
مودم کسی نیس بخره !!!! (sm2)
سرعت آپلود 100 !!!!
هیچکاک : فیلم های من به شما همون لذتی رو میده که وقتی از یه خواب بد بیدار میشید و می فهمید که واقعی نیست!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيلم سرگيجه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگفت روو يه صحنه ش ده سال كار كرده
خیلی خوبه این اهنگ شادمهر(sm50)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه خراب تو شدم , به سوی من روانه شو
سجده به عشقت میزنم , منجی جاودانه شو
ای کوه پر غرور من , سنگ صبور تو منم
ای لحظه ساز عاشقی , عاشق با تو بودنم
روشن ترین ستاره ام , می خواهمت می خواهمت
تو ماندگاری در دلم ، می دانمت می دانمت
ای همه ی وجود من ، نبود تو نبود من(sm50)
پفيوزو نگاه. انگار دارم واسش بادمجون واكس ميزنم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
45 درصد از شهروندان امریکای شمالی تا 10 سال بعد از مرگ الویس از بس شوکه بودن به خودشون تلقین میکردن که الویس نمرده و زنده ست.تا 3 هفته پس از مرگ الویس 20 اقدام به خودکشی در ایالت کالیفرنیا گزارش شده بود، رکورد فروش آلبومش از مرز چند میلیون نسخه گذشت و ملت تو کنسرت هاش همدیگه رو له میکردن تا بتونن حداقل 1 متر به سن و سکوی اجرا نزدیکتر بشن.(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اشکان دژاگه برای توافق با باشگاه العربی وارد قطر شد و به زودی در تست پزشکی این باشگاه قطری شرکت خواهد کرد(sm3)
سگ تو روحت اشکان ریدی به خودت(sm3)
یکی از افتضاح ترین فیلم های تاریخ . میشه یک کتاب درباره اشتباهات این فیلم نوشت . نوح رزمی کار . نوح قاتل که سه بدبخت رو بخاطر شکار یک حیوان از زور گشنگی تکه پاره کرد. نوح مدرن با آستین کوتاه و کفش لژ دار . تکنولوژی در اوج انقلاب صنعتی . تفنگ ساچمه ای ... فرشته های سنگی . اصلا همه این سوال رو میپرسند که چطور راسل کرو در چنین آشغالی بازی کرده(sm50)
چرا امیر دیگه سبز نیست چه بلایی سر اینجا اومده
این همه سکوت توی این ساعت چه معنایی داره
(sm2)
امیرو اکبر سینا رو موقع البوم زدن گرفتن