داداش من دم دست ندارمش همینو حفظ بودم ازش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من دم دست ندارمش همینو حفظ بودم ازش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس الان دیدم حسین بگا رفت انگار(sm2)از فردا باید با شهاب رمضان و حمید عسکری کار کنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابخونه حرمت مهمونو شكست(sm9)
حسین به گا نرفت امیر ارجینی رو گوز باد کردن زیادی (sm70) اره باید به قول ممر منتظر اون اتفاقم باشیم (sm14)نقل قول:
اصحابی(sm2)یاد فسنقری افتادم
بریم چایی مونو بنوشیم (sm50)
(sm70)مادر عروسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن
شعر یوسف + شعر خواب + صید جگر خسته پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه دیر رسیدیم شعرا تموم شد(sm14)
(sm64)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردین همتون قهرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سرما وقتی زد به اتاقم.که بهارو با خودت بردی
روز بود که رفتی.روز بود که رفت.شب بود که آوردی
تو نبودی اتاقم زمستون بود.تا خرخره زیر برف بودم
بازار کنایه داغ بود.وقتی با خودم درگیر حرف بودم
چه کرده صفا (sm1)
منم نگرفتم کتابو جون تو (sm74) شعرارم ندارم فقط پارورو دارم میخوای بپخم (sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش ؟نقل قول:
(sm2)نه تورو خدا لو میرهنقل قول:
پارو رو که خواجه حافظ شیرازیم داره ..صید رو بده (sm74)نقل قول:
می دونم داری (sm102)
امیر چرا سایت بگیر نگیر داره
چقد دلم براتون تنگ شده بود (sm19)
امروز رفتم باشگاه پشته وزنه ..مداحی که روی وزنه برداری حسین رضازاده می زاشتن می خوندم (sm2)
آغا جدیدن چرا این دخترا همه می خوان برن خارج (sm55)
(sm70)از آلبوم مرد خیابونی-تراک زمستوننقل قول:
کیونی (sm70)نقل قول:
این که شعره خودته (sm51)نقل قول:
(sm59)توام برو میفهمینقل قول:
هنوز پنجره باز است و او نمی خواهد
بدون من بنشیند بدون من بپرد
پرنده عاشق من...راستی کسی دیده
"پرنده باز" دل یک پرنده را ببرد ؟
حسین صفا
" کنار پله ی تاریک "
بعد عمری بعد کلی دعا و نزر و نیاز و دخیل بستن به حوض عباس یه دوس دختر پیدا کردیم ..اینم می خواد بره لندن :)) ...منو هم می خواد ببرهنقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه می شد
(sm19) به به شیمبیلی عزیز.. خیلی وقت بود ندیده بودمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خوب بلدی تشخیص بدی (sm75)
چقدر اظهار نطر بوده از طرف روحانی و چندی دیگر در مورد بهشت و دین و ...
هارد ssd خریدم گذاشتم رو لب تاپ ..ویندوز 5 ثانیه میاد بالا :)))
(sm2)نقل قول:
به قولي ميگه درسته بهشت خوبه ولي جهنم همه اشنان (sm70)
اسم بچه ها مونم انتخاب کردیم (sm2)(sm2)نقل قول:
ما که همیشه هستیم ولی چشم بزرگا مارو نمیبینه (sm19)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
Alireza & Hamidreza - Veda
(sm74)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بهشت زوری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]