اذان مغرب به افق اهواز (sm185)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اذان مغرب به افق اهواز (sm185)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيز دلي (sm127)(sm127)
سلام دوستاي گلم خسته نباشيد خوبيد خوشيد ؟ عاشقتونم (sm19)(sm19)(sm19)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي من كه همه روزاي هفته يكسانه (sm25)
پازل بند چه كرده (sm127)
شما که مام میهنو مالیدی زیر بغلت که بو نگیری
شما که خوبها رو بد کردی
ما اون مرزهای پیچیده و درهم مغز تو رو رد کردیم
هی این له شدن کلیشه ها نوبتی
این یعنی وطن ولی آدمای غربتی
این یعنی موسیقی مدرن تو جامعه خشک سنتی
(sm50)(sm50)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121) عزیزم :Xxx
شعله تا سرگرم کار خویش شد ... (sm81)
منحرف بالفطره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات دادا ، ما مخلصیم (sm127)
واسه من که هر روز سال میرم سر کار اصن فرق نمیکنه چه روزیه ، شنبه خاصیتشو واسم از دست داده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سلام مینا جان ، خوبی؟
خیلی کم پیداییا ، کجاهایی؟ (sm10)
نقل قول:
مخصوصا اون تیکه که سیبیل قشنگه میخونه ، اووووووف اون قسمتشو درست کردم آهنگ زنگم (sm2)
از عاشخانه های جدید دخترا:
ريشاش دريا بود، دنيامو زيبا کرد
فهميد ديوونم، ريشاشو کوتاه کرد