روسیه 24 مدعی شد: استقرار بمب افکنهای روسیه در پایگاه هوایی همدان|عکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روسیه 24 مدعی شد: استقرار بمب افکنهای روسیه در پایگاه هوایی همدان|عکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب شادمهر چقد خوبه (sm50)
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کردی (sm176)
چشمای منتظر به پیچ جاده
دلهره های دل پاک وساده
پنجره ی باز و غروب پاییز
نم نم بارون تو خیابون خیس
(sm50)
تو ذهن کوچه های آشنایی
پر شده از پاییز تن طلائی
تو نیستی و وجودم و گرفته
شاخهء خشک پیچک تنهایی
(sm50)
چه دردی است در میان جمع بودن
ولی درگوشه ای تنها نشستن
برای دیگران چون کوه بودن
ولی در چشم خود آرام شکستن
برای هر لبی شعری سرودن
ولی لبهای خود همواره بستن
چه دردی است در میان جمع بودن
ولی درگوشه ای تنها نشستن
(sm74)
وزیر ارشاد: از ادامه اجرای کنسرت ها در مشهد صرف نظر کردیم
اجرای کنسرت ها در شهر مشهد مخالفانی از جمله نماینده محترم ولی فقیه در خراسان رضوی را داشت که ما به نظر ایشان احترام گذاشتیم
کنسرت ها در دیگر شهرهای استان خراسان رضوی از جمله سبزوار ، نیشابور ، چناران و دیگر شهرها اجرا خواهد شد و به هیچ وجه قابل پذیرش نخواهد بود که از اجرای آنها جلوگیری شود
از نظرما و هیات نظارت بر مطبوعات نشریه "یالثارات" لغو مجوز شده و ادامه انتشار آن غیر قانونی است
(sm2)
این که الان نصب کردی نسخه ی چنده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتو اپدیت رو با کدوم روش غیر فعال کردی ؟
15856نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
service
تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم ... (sm81)
28 مرداد چارتار سالن ستارگان اراک ... (sm74)
خیلی خوبه که ما اینجا علم الهدی نداریم - یه دری داریم که فقط دنبال پول و زمین تشریف داره کاری هم به هیچی نداره (sm120)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭼﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ عظيمی ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻣﺎ
ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﻳﻢ ﻭ
كسی نمی ﺁﻳﺪ ... (sm50)
تشنه ام تشنه آبهای شمالم
عاشقم عاشق ریگهای کویرم
آرزوم مردن در روز بزرگه
سنگ قبرم باشه از البرز پیرم
آه
سنگ قبرم باشه از البرز پیرم
(sm50)
خفته بر خون آب غم ایران من
ای دریغ از غرش شیران تنگستان من
تیرو شلاق لالای خواب هم خونان من
زخم گوله بر دل یاران من
آه
زخم گوله بر دل یاران من
(sm50)
اومدم عزیزم (sm19) من آمداه ام وای وای من آماده ام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دلبرِ زیبايِ پری رویِنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پری خویِ پریزاد
هرگز نتوان بُرد ز یاد،
عشقِ تو را دلبرِ طناز ...
ایول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دلبرِ زیبايِ پری رویِنقل قول:
پری خویِ پریزاد
هرگز نتوان بُرد ز یاد،
عشقِ تو را دلبرِ طناز ...
به دلیل اینکه در جواب شعر معر بلد نیستم همه اینایی که گفتی خودتی(sm120) آیینه آیینه (sm2)
همینم خوبه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا اخواص آلبوم طعم تصنیف ... (sm81)
شادمهر مثه اینکه یه خبرایی هستا (sm120) همه جا زدن وارث کامینگ سون واقعی (sm120) حالا این رفیق ما میگه خبری نیست (sm2)
مهدوی : میتوانیم هر تیمی را شکست دهیم (sm2)
اینقد زیر پستای ایوبی گفتن وارث که رفته زنش رو آورده داره جواب شادمهریا رو میده (sm2)
تو خواب(sm2)نقل قول:
زمان دقيق رو نمي دونن آقاي ايوبي اصلن به به حساب بي توجهي نزارين شادمهر جان اين روزها درگيرن صبوري كنين (sm2)
و اينم اضافه كنم يه ترانه سرا تنها يك كار كه نداره كلي درگيري داره و كلي كارهاي اجرايي ديگه ممنونم كه شما هم درك مي كنين(sm2)
امیر دیوث(sm3)
یارو میاد زر میزنه پاک نمیکنی (sm98)
حسین آلبوم های پوریا اخواص رو بگیر گوش کن
اگه سنتی هست ولش کن هنوز اونا که برات عکسشو فرستادم وقت نکردم گوش بدم(sm120)
سنتی هست - خسته نباشی دلاور (sm120)
سنتی رو باید تو مودش باشم گوش بدم مثل پاپ زرت و زرت نمیتونم گوش بدم(sm2)
زرت و زرت دارن پرسپولیس رو تو فیفا محکوم میکنن.. انشالله این فصل 12 امتیازی منفی میخوریم(sm2)
کی میخواد پول اینارو بده.. نزدیک 10 میلیارد شد(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا " محمد علی سپانلو " شدیدا توصیه میشه .
(sm2)
اگه حرفای اون توهین نبود حرفای منم توهین نبود(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یک کلام بمیر
ول کن دیگه (sm2)