(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
دید و بازدید عید (sm3)
زود ِ ولی
کاشکی یه شب شوم بشه ... (sm27)
شوم = شام
یا ابولفضل چی ساخته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
پَسم نزن(sm59)
حضور احسان نعمتیه ها ، یه تنه بار احساس خوشحالی و انرژی مثبت رو همراه داره (sm50)
همین که هستی خوبه خوب(sm19) به من که شادی نیومده (sm50)
(sm50)یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت(sm27)
احسان(sm127)(sm120)
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده (sm172)
(sm50)
عصر ما عصر فریبه عصر اسمهای غریبه عصر پژمردن گلدون چترهای سیاه تو بارون
- (sm50)
(sm2)
(sm2)(sm2)
خيلي وخ بود حسابي نخنديده بودم (sm50)
دمش گرم (sm2)
شیعه تنوری (sm2)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستت عاشق زنت باشد..! (sm2)
دبي سه چاروز پيش (sm50)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن رگنار سن دخترشه (sm70)
سلام(sm176)
سلام، تبریک (sm176)
سلام، تبریک(sm176)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه قرمزی دیگه مثل قبل نیست(sm172)
چرت شده! جای اافه کردن عروسک و کاراکتر یکم رو داستان کار کنن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون چند سال پیش که محدود تر بود بهتر بود (sm50)
پارسالم همین تعداد بودن ولی حالا تا اخرش شاید فرجی بشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسالم خوب نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر ایده هم ته کشیدن کلا به قول خود اون شب من همه چی گفتم دیگه چیزی واسه گفتن نیست (sm120)
ولی عاشق فامیل دورو تیکه هاشم خیلی خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
فداي همتون با آرزوي بهترينها براتون (sm19)
فامیل و همساده (sm59)نقل قول:
Walking deadچندشنبه ها پخش میشه؟
دوشنبه شب ها پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاسه شنبه زیرنویسشم میاد؟نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
متغییره گاهی میرسه گاهی نه ولی تا چهارشنبه میادنقل قول:
(sm19)نقل قول:
دلم تنگت شد(sm74)نقل قول:
Gone girl رودیدم خیلی با حرکت دختره حال کردنقل قول:
Some like it hot فوق العادس تاحالا اینقد بایک فیلم نخندیده بود
Match point وthe best offerوlives of others رو قبلأ دیدم تو match point وحشتناک موافق بودم بانظرش درباره شانس
(sm74)نقل قول:
منم خیلی
راستش من زیاد حال نکردم! نه با فیلمش نه دختره (sm120)نقل قول:
اهوم منم موافقم...
میم ها ازإخر جمله هام جا افتاد