بز کنوود عالیه برو بیار سریع بز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بز کنوود عالیه برو بیار سریع بز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم ازون مشکی هاست که 3 دستگاه جداگانه داره رو هم
*** توی روز جمعه . مخصوصا بعدازظهر وای به حال اینکه هوا هم ابری باشه (sm74)
آدم عروسی هم کنه تو اینجور وقتا دلش می گیره چه برسه به اینکه تنها (sm50)
چقدر تنهام چقدر ساده چقدر بدبخت (sm81)
کوه یخ (sm1)
ای صابر دیوث ضبط کردی فیلمو ؟ یادم رفت باو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا دستگاه شم خرابی نداره مثل اون یکیا
(sm59)
اینا که اون موقع خدا بود اما همین باند کنوود هم کیفیت خفتی داره مخصوصا باس و شفافیت
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر بازیگر زندگی خود نباشی ، بازیچه آن خواهی شد.(sm50)
ب رسم هر جمعه شاهکار فرهاد رو گوش بدید که امروز سالروز تولدش هست(sm50)
معمولا گند میزنن تو البوما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی اشکاتو پاک می کنه - ابی
پلی (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm120)
آخه تا به کی آروم بشینیم
حسرت بکشیم گریه ببینیم
ای زن تنها مرد آواره
وطن دل توست شده صدپاره
پاشو کاری کن فکر چاره باش
فکر این دل پاره پاره باش
همه عزادار سر به گریبون
مردا سر دار زنا تو زندون
پاشو کاری کن فکر چاره باش
فکر این دل پاره پاره باش
(sm50)
یکی از بچه ها تو تلگرام واسم فرستاد
نه من سانسور نکردم
(sm50)
(sm50)
ای ماجرای شعر و شب های جنون من
آخر چگونه سر کنم بی ماجرا امشب
حتما دانلود کنید (sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صابر جان امیر همین جا کانال تلگرام و وبسایت و ایستانگرام رسمی ایرج جنتی عطایی گذاشته بود میخوام برام پیداش کن(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نقل قول:
(sm81)
دمتگرم ممنونم بی نهایت سپاس گذارم(sm10)که زحمتشو کشیدی
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود موجوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ام روز ضبط کردم ، هنوز آپلود نه کردم . . .
فکر می کردم این عقیده که تو آلبوما فقط اسمشون حضور داره و کارشون ضعیفه رو خودم قبول دارم تنهایی که دیدم نه تنها نیستم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چقدر صدای مهدی دارابی تخیلی و مزخرف تشریف داره و چقدر کارایی که مسعود جهانی می سازه بچگونه و ابتدایی تشریف داره
نمایش ترومن برای بار چندم دیدم.
فوق العادس بازی جیم کری (sm50)
عشق اول فقط یه خاطره است ،
عشق بعدی ، هماره فاجعه است ...
عشق همیشه در مراجعه است ...
با شنیدن این کار از نامجو یِ کارساز عمیقا میشه مُرد ...