نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چرت میگی من گفتم از بقیه بهتر بود کی گفتم خیلی خوب بود !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چرت میگی من گفتم از بقیه بهتر بود کی گفتم خیلی خوب بود !?؟!
این نگفت که تو گفتی خیلی خوب بود تو خودت داری میگی خیلی خوب علیرضا میگه گفتی خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد گفتی خوب قاطی کردم باوو ..
علیرضا (sm2)
(sm2)
تو داری میگی خوب بود علیرضا میگه خوب نبود بعد باز تو داری میگی من کی گفتم خیلی خوب خب اون که نگفته تو گفتی خیلی خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به حمدالله از یه قابلیت دیگه سینجول امروز رونمایی شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گیری کردیما ینی ملودی یراحی از اون صادقی و ... بهتر نبود !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو علیرضایی !?؟!
راسی آنفورگیون کوش ..