نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو که خبر نداشتی (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو که خبر نداشتی (sm77)
غیر از یکی دو آهنگ چیزی ازش گوش ندادم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm170)
وای بر تو
چرا آخه ؟ خداییش چیش مگه از بهروز صفار کمتره؟!
"وقتی که نباشی" جز اون یکی دو آهنگ بوده یا نه؟ (sm81)
سلام آخر- ماتادور- دروازه های دنیا-دارم میام پیشت(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نصف عمرت رسما بر فنا بوده (sm1)
سلام آخر عالیه بقیه که (sm25)
تیتراژ این سریال بود سال 85 از کانال 2 پخش میشد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود میکنم ببینم چیه
آپ کنم برات؟
مرسی دانلود کردم