استفن هاوکینگ: هوش مصنوعی به مرگ تمامی انسانها خواهد انجامید(sm80)
نمایش نسخه قابل چاپ
استفن هاوکینگ: هوش مصنوعی به مرگ تمامی انسانها خواهد انجامید(sm80)
من با بالش برام یه اتاق 1 در 1 بدون سقف درست کرده بودن کسی معامله رو نبینه تا راحت باد بخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منم یه همچین قلعه ای داشتم هر کی از سه متریم رد میشد یه چی پرت میکردم بش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دامن میدادن اون موقع ها (sm25)
قدرشونو باید خیلی بدونن اصن، اسون به اینجا نرسیدن (sm2)
ممر لاشی من بلاک بشم من میدونمو تو دیوث چی کار کردی (sm2)
الا هذا آوخ ...
(sm50)چند نسل تا اون روز موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسانی که به فکر آیندگان نیستند کونیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا دهستانی (ب)
چه کنم جانم رفت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي معنيش عميقه ها (sm59) هر چند وقت يكبار امضام عوض ميشه با يه جمله گوهر بار (sm128)
چشم فردا عوضش ميكنم بخاطر گل روي بي اعصاب تو (sm98)
ما زنده دفن شدگانیم(sm50)