سجاد فنلاندی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد فنلاندی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دخترا اینقدر گیجن چه جوری میشه معلم و دکتر میشن اونوقت ما هیچی نمیشیم ؟(sm120)
به به دوست عزیز (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی فک کنم یه سه چار ماهی میگذره (sm2)
هنو لیواناتو جم نکردی (sm120)
جای مباهات داره اصن پیشرفتو حال میکنی؟؟!(sm128)(sm128)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اینو میگید فک میکنم بیگانه ــم (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز خاص واسه همشهریاش در نظر نمیگیره؟! (sm128)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله شما یه لول از ما بالاتری (sm120)نقل قول:
نه بابا خودت بودی لایک نشده؟!! (sm77)(sm77)نقل قول:
دیگه چمدونمو دارم جم میکنم (sm70)(sm70)
نه بابا همه دوستام ، تا سرشونو میذارن رو متکا خواب خوابن خیلیا اینجورین ولی من دهنم سرویس میشه میخوام بخوام ، همه خاطرات یهو میان جلو چش دهن سرویس میکنند تا بخوابی (sm25)نقل قول:
فنلاندیش بلی سجادش خیر(sm120)نقل قول: