خود دانی یا تو یا 2112(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خود دانی یا تو یا 2112(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی داش تو حکم بلدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتخار نمیدی بهمون؟
شیخی گفتن ....نقل قول:
شرمی و حیایی گفتن(sm30)
بلدم دادا ولی 60 میگ؟؟؟؟(sm25)
حاجی بیا نونت تو روغنِ ؛ پرِ دخترهِ ، همه چش به راتن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ر.ن چهارتا میگ میگ بگی حله دان میشه ، تو میتونی (sm70)
نقل قول:
دروغ میگه مجتبی خامش نشو
هیچکس نیست (sm70)
جون مادرتون یه لحظه نیگا نکنین من رد شم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بابا طاهر عریان
برو بینم ، از نوید بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یکی یکی درخواست دوستی بدی تا زیاد بشن (sm70)
آتی با نوید بازی کردین؟
صابررررررررررررررررنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینمت که کشتمت(sm70)
نقل قول:
نوید گفت با من میشید 4 نفر
نه نشد من کار داشتم رفتم (sm172)
(sm120)نقل قول: