(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) می بینم امیر به یه منابعی دس پیدا کرده
توش اهنگ شاد نبود؟
امیر عشق منه (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بد جوری منو گذاشت نو خماری (sm2)(sm81)
(sm50)
متصل است او شمع دل است او (sm51)
ریدی با این آواتارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت کف میری با کد نویسی وب اینو ساختم ..
آلبوم کامران تفتی عجب شعرایی داره (sm54)
حس منه که حالتو بد کرده ... (sm50)
تو پیداترین راه گمراهیامی
تو اعتیاد ترک معتادیامی
اصلی ترین دلیل گستاخیامی
زخم رو صورت جغرافیامی(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول تو از بیپ نگرفتی ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان خدمت تمام شد (sm50)
از همین موزیک باران دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار هر دوایی همیشه درد بوده... (sm50)
پس فایده نداره دیگه باید خودم دست به کار بشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 نیست یعنی تو سایت های دیگه هم همین جوریه من دیدم ..
باید از بیپ بگیرم
کیا تهرانی هستن ؟؟؟؟
نزدیک میدان فردوسی میدون تره بار هست ؟
بیاین من از بیپ تونز گرفتم همین الان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگیرم، دمت گرم... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مشکل حل شده ها... همه سایتا وا میشن راحت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارکو واسه من هیچی نیاوردی؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستم بت بگم از هر آلبومش جا یکی دو تا بیار یدونه واسه من (sm81)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)به چی یمخندی دیوث؟؟ واسه خودم که نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نمیدید منو اما من خراب دیدنش بودم... (sm81)
کلا بیخیال درس و مشق شدی داری میزنی تو فروش تره بار (sm2)(sm2)نقل قول:
منشی دیوث بیپ دانلود کن این بالاتره کیفیت (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه حجم از رو جوب گرفتم ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث همین دیشب 100 گیگ زدی (sm2)نقل قول:
100 گیگ رو لازم دارم برای کار فرهنگی (sm2)نقل قول:
بیچاره کسی که ناکسانند کَسَش... (sm50)
بسته محصولات فرهنگی هنری رو بزار واسه شبا (sm51)نقل قول:
دیوث بیا تلگرام کارت دارم (sm2)
همینجا بگو دوستان همه محرم هستن (sm2)نقل قول:
الاغ اگه نیای ضرر بزرگی کردی (sm2)نقل قول:
(sm132) یوزرت رو پخ کننقل قول:
این کشتی فرنگی واقعا کرسی شعرِ
سؤال - آیا ایران تاکنون پایگاه نظامی به کشور خارجی داده است؟
جواب - از زمان اشغال نظامی ایران توسط اتحادجماهیر شوروی سابق و بریتانیا در جریان جنگ جهانی دوم، هیچ کشور خارجی در ایران پایگاه نظامی نداشته یا به طور علنی از پایگاههای نظامی ایران استفاده نکرده است.
این برای اولین بار از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است که جنگنده های خارجی برای عملیات نظامی در ایران مستقر می شوند و نخستین بار است که اصل ۱۴۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی موضوعیت پیدا میکند.
جدا باید کشتی رو از المپیک حذف میکردن تخیلی ترین ورزش دنیا
بی تو، بی شب افروزی ماندنت، بی تب تند پیراهنت
شک نکن، من که هیچ، آسمان هم به گا میرود... (sm50)
دادستان تهران از صدور قرار وثیقه 29میلیاردتومانی از بازداشت متهم شرکت رشد وابسته به سازمان هلال احمر خبر داد و گفت: پرونده مطروحه با اعلام شکایت سازمان هلال احمردر دادسرای کارکنان دولت تحت رسیدگی است. بازپرس برای متهم قرار وثیقه 29 میلیارد تومانی صادر کرد که به لحاظ عجز از تودیع وثیقه به زندان معرفی شده است.نقل قول: