حنجرتو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حنجرتو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا هم دخترا قدیم . ساعت 7شب میخوابیدن . حالا پناه بر خدا تازه ساعت 7 صبح پست میزاره پوف ساعت هفت صبح کار ما از پنج گذشت(sm50) :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینهمه سال درس بخونم حق الزحممو نگیرم؟! (sm132) شما راضی من شبا سر گشنه بالش بذارم ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولمون کن تنبل چیه مگه مثه میلادم (sm2)حداقل روزی ۲ ساعت میدوم بعدشم باشگاه، درس و ... ولی شب (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید من با گوشیم این دیکشنری کیبورد خودش یهو کلمه میزنه منظورم خوبید بود:))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از دور بوس بفرستن فقط نزدیک نشن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرام پسرای قدیم شیش شب میخوابیدن صبح گوسفنداشونو میبردن چرا نهایتا به دخترای لب چشمه زیرچشمی نگاه میکردن(sm25)
الان زیرابرو برمیدارن با دوس دخترشون میرن سرزمین عجایب ماشین بازی(sm120)
شب برا خوابیدن زیادی فشنگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
اکبر ؟
تو باسنت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]