اینقدر خنده دار بود دلم نیومد تشکر نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر خنده دار بود دلم نیومد تشکر نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت سرور خیلی تخمیه . باتشکر (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر.وقت بیشتری داری که وسایل مورد نیاز رو فراهم کنی(sm2)نقل قول:
انتظار (sm181)
دیوث سرور IR میذاشتی با سرعت 220 دان میکرد الان از 16 بیشتر نمیشه (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی؟نقل قول:
uk2ir گذاشتم یه ارتباطی فکر کنم داشته باشه
خطر جان ! این جماعت الان تشنه هستن 10 دقیقه دیگه که گفتن آخییییییییییییییش و پشیمانی بعد گناه بیاد سراغشون فحش کشت می کنن (sm2)
کلا سرعت آپلود و دانلود ir بیشترهنقل قول:
دل من تنها بود بی تو تنهاتر شد ...
از روی تعداد دانلود حدس میزنم کیا دانلود کردن ابروشونو میبرم(sm2)نقل قول: