لطفا با توهین به هنرمندا من مجبور به عذرخواهی از خوانندگان نکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا با توهین به هنرمندا من مجبور به عذرخواهی از خوانندگان نکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این Anmp کیه تو وایبر (sm120)
بیا اینجا دانشگاشم بهتره اپشناشم خوبه ، هزینه منم کمترتر میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگات کجاست ؟ قطار چی (sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من اصلا اهل این کارام!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همونیه که میگه i'm not a typical persian girl مکس امینیه یه ایرانی دو رگه اس کمدینه گوش دادم بهتره شما هم بری persian guys رو پیدا کنی از همین شو من بعد بیای دخترا رو مسخره کنی (sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین میلاد جان ورودتو به جامعه هنرمندان از طرف جامعه هنرمندی تبریک میگم و خودت رو اماده ساز که این البوم ما صدا ها خواهد کرد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره دلم
بادیدنت بازهم لرزید.....
نمی دانست توهمان بی وفای دیروزی
بیچاره دل است
عقل ندارد !!
ممنون تو خوبی؟ (sm176)
درسا خوندم یه دور تستا رو نیگاه کردم انگار طراحای سوال دعوا دارن ! (sm120)[/QUOTE]
بلکه تو این دعوا یه چیزی گیر تو اومد(sm120)
نه اون نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قبول هم ندارین دیگه (sm2)(sm120)