نه بابا سکرتم کجا بود؟؟!! گفتم که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا سکرتم کجا بود؟؟!! گفتم که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بدون هماهنگی من میخوای اهنگ بدی دیوث ؟(sm120)
بزار یه تولدی بشه چیزی بشه بعد بده (sm120)
دو روزه امین نیست بیاینه بده داستان چیه ؟(sm120)
اینا دیگه به من مربوط نیست میتونی پای پیاده بیای (sm70)(sm70)نقل قول:
هیچ تضمینی هم نیست شما هزینه نمیدی ما هم تضمین (sm120)
میلاد دیوث این میلاد دیوث با من تو تمرکز کن فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من اینا رو از تو اپلیکیشن رادیو جوان دانلود کردم تو گوشیم لینک ندارم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام یکی با فیل شکن بره سایت رادیو لینک دانلود پادکستشو بهم بده
حالا تو برو یه فکری میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه مث اون دندون پزشکه تو سریال ساختمان پزشکان نشی (sm2)
مریم یکی تو فرندای فیسمه بعد چند وقت رفتم فیس اسم پروفش عین توئه(sm120)
هر روز پست فینگلیش میزاشت (sm2)
فکر کردم تویی
گفتم دو روز رفته تهران ببین چه دور ورداشته (sm120)
بعد دو هفته دیدم عکس با شوهرش گذاشه بود و نشسته بود ترک دوچرخه شوهرش(sm2)(sm2)
میگم چه بزرک شده این مریم (sm2)
کسالت داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزما:نویر بهترین دروازه بان جهان است(sm120)
زر نزن فک کردی اهنگ دادن الکیه ؟نقل قول:
تو میخوای با اینکارات میلاد اصفهانی رو خراب کنی (sm120)