سیگار نکش واسه پوستت ضرر داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگار نکش واسه پوستت ضرر داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه ارغوان هر وقت جای حامد اومده من ندیدم امتیاز بگیره(sm120)
امتیاز واسش تعریف نشده(sm120)
اصغر کاردوست هم دست کمی ازش نداره(sm120)
من از تو دل نمی بُرم / اگرچه از تو دلخورم
اگرچه گفته ای تو را / به خاطرات بسپُرم
رفیق روزهای خوب
پس پول هم باید تو اولویتت باشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بشین فکر کن
این دوشیزه ما هم همین فکر تو رو میکرد
کامل براش گغتم
الان عاشق دندون پزشکی شده (sm2)
و البته کوبی ، اسکاتی ، مجیک جانسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در سراب آینه شبانه خنده میکنی(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ لبروننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه به درد پست 5 نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصغر هم همیشه همینطوری بوده کاریش نمیشه کرد(sm120)
نمیشناسم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)هیوقت تو عمرم لب نزدمنقل قول:
کوبی برایانت که الان به همراه لبرون جیمز معروف ترینه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبرون چون تو پست کوبی و حردن بود نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که نوشتم شوخی بود اولا تیکه نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر خودت فیلم بازی کردی تا کسی یه چی میگه ذهنت سریع میره این طرف
امان از تجربه
اینو دیگه بقالی سر کوچه هم میدونه ، خنده داره بحث در موردش
پرتاب 3 امتیازی مرحوم ایدین خوب مینداخت(sm50)نقل قول:
اصغر کاردوست اسکل ترین 5 ایران (sm120)نقل قول:
باز روزبه ارغوان یکم بهتره
هنوز فرق تحیلی و نقد با اظهار نظر رو نمیدونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا من کی تو موسیقی بحث فنی کردم تا حالا؟؟ اگر پستی داری رو کن (sm70)
من تو موسیقی همیشه گفتم خوبه بده قشنگه دوست داشتم یا نه ولی یه بدیهیاتی هست که تو به خاطر این که خودت اف ال بازی میخوای انکارش کنی (sm2)
دوسنتن تئوری موسیقی در حدی که تو بلدی مثل اون میمونه با پلی استیشن بفوتبال بازی کنی بعد بگی من بازیکن خوبی ام (sm2)یه بار یه اهنگ دادم گفتم اکوردشُ میتونی دراری گفتی من در این حد بارم نیست (sm2)
الان یه ساز بدن دستت مثل چی میمونی توش برو سراغ اف ال (sm2)
تفکر و انگیزه و علاقه من هم به سمت دندون پزشکی متمایل شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ویژه اینکه متقاضیاش کم شدن قبولیش نسبت به پزشکی راحت تر شده
عجیبه که شکیل و جردن رو همه میشناسن(sm2)نقل قول:
بری قبایل آمازون هم میشناسنشون(sm2)
الان دیگه بسکتبال رو دنبال نمیکنم (sm98) اون موقع که جمعه صبح nba رو نشون میداد میدیدم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحات تکمیلی رو دادم(sm59)نقل قول:
یادش بخیر(sm50)نقل قول:
اصغر استیلش کجه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه کمبود وزن داره و ریباند خیلی ضعیفه
ینی همه چی ضعیفه و ریباند بیشتر(sm120)
سیگارم مجازی شده(sm120)از فواید دنیای مجازینقل قول:
ها .. (sm54)نقل قول:
خدا بیامرزش (sm81)نقل قول:
با همین چند خط ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خودت برو تخصصی دنبالش
من فقط چیزی رو که تو جامعه دیدم میگم
البته تو کلاس زبان کلا من تک افتاده بودم وسط کارمندا(sm2)
همونجا یه دکتره بود خانمش دندون پزشک بود خیلی راضی بود
کلا زندگیش رو همون دندون پزشکی خانمش بود
چه درامدی داشت(sm25)
واقعا اصلا حتی چیزی نبود که بشه واسش شوخی درست کرد یا مسخره بازی در اوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه خیلی اینا رو میدونستی چرا خودتم یه پینگ نفرستادی جای این حرفا
دیگه کش اوردن و اینا چیه اخه بحث شوخی جای خودشو داره
یه بحث میکنی دیگه همیشه قرار نیست مسخره بازی باشه که وگرنه من خودم از همه شماها بیشتر پایه مسخره بازیم
ولی نه دیگه واسه هر بحث مسخره ای
و باز هم مجازی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگید هی بیانیه میدید ؟(sm2)یاد سارا و مرتضی افتادم(sm120)
عزیز من میگم مسخره بازی نبودنقل قول:
صرفا واسه شوخی بود
شوخی بدی هم نبود
توهینی توش نبود
والسلام
گربه شو یادت رفت (sm2)نقل قول:
تاثیر گذاری بالایی داشت آخه(sm59)نقل قول:
درآمد بالایی داره ولی در عوض قبولیش گذروندنش و کارشم سخته
ذهنم بیشتر متمایل شد(sm120)
الان باز رسیدی به بحث تحلیل و اظهار نظر تو هنوز نمیتونی فرق بحث عملی موسیقی رو با تئوری موسیقی تشخیص بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر آهنگی خواستی بده من برات تحربی و عملی اکوردش رو در میارم از اهنگای رپ بگیر تا راک و پاپ و هرچی که دوس داشتی
ولی اینکه اکوردش رو روی کاغذ بنویسم اون میشه بحث عملی منم هیچوقت نگفتم عملی بلدم
ساز زدنم باز میشه عملی طرف میره توی عروسیا کیبورد میزنه ساز داره میزنه ولی برم ازش 2 تا سوال بپرسم عین سگ میمونه توش
همونجوری که قبلا هم امتحان کردم طرف عین سگ موند توش
تو فعلا برو اینا رو تحلیل کن وقتی فهمیدی بیا بحث پلی استیشن اینا رو هم میکنیم تاثیراتشو واست کامل توضیحات مبسوط میدم (sm2)
(sm35) عصبی میکنید آدمو شما دو تا
(sm27)
گربه سارا با سگ موری جفت گیری کردن معلوم نیست چی پس بندازه(sm2)نقل قول:
موضوع چیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنتوری 2 جدیه یا فردا تکذیب میشه ؟ (sm2)
خب دقیقا میشه همون رشته مهندسی پزشکی که من دنبالشمنقل قول:
قبولیش خیلی خیلی سخته ولی خب آینده تضمین(sm172)
البته باز یه چی دیگه یادت رفت
اینو بگم دیگه متمایل که هیچ با سر میفتی توش(sm120)
دندون پرشکی طول دوره ش هم کمتره نسبت به دکتری(sm59)
امان از این اف ال استودیو (sm2)نقل قول: