(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش بود مگه؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمشدنت رو از جامعه ی هنری به جامعه ی هنرمندان تبریک میگم نکبت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تموم وقتتو بزاری و بکشی بالا خودتو کلی کارا میشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب حوصله میخواد
فکر نکنم تو هم زیاد حوصله داشته باشی
ریزه کاری زیاد داره
مخصوصا اول کار خیلی سخته و امکان پس زندنت خیلی زیاده
شبکه هم فراره لامصب مطالبش(sm120)
با این تحریم و اوضاع برنامه نویسی بیتره(sm120)
منو یه شک انداخت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امدن و رفتن ما سودی کو (sm120)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
]چرا؟
یمیومد درس میداد خودشم نمیفهمید چی داره میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد امتحان میکرفت و برگه هارو که میداد میکفت چک کنین ببینی درست تصحیح کردم
همه بچه ها داشتن میرفتن و تصحیح میکردن
گفتم اینطوری نمیشه منم بپرم استفاده کنم
از 14 رسیدم به 18(sm2)
الکی میگفتی این درسته اشتباه تصحیح کردی
اونم حوصله چک کردن نداشت
در واقع خودشم نمیدونست واسه چی معلمه(sm2)
عربی (sm3)
یک ساعته دارم از اون دختره میگم تازه داری میگی لیلی ...(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی فقط جامعه ی هنری روی تاریک و زشت رو با تو تجربه کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]