میگی امضام :| چه ربطی به اون دختره داره؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگی امضام :| چه ربطی به اون دختره داره؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شعرام ممیزی خورد تنظیمام رو هم ایراد گرفتن ترجیح دادم تو اوج برم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در این حد دیگه فاجعه نیستم خو(sm2)نقل قول:
حالا بد کرده بهت نمره الکی داده..چوب میکرد تو استینت سر صرف ضرب ضربا خوب بود؟(sm3)
جریان دختره و پست های فینگلیششنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه اصلا پستمم نخوندی(sm2)(sm2)
میگم امضات فینگلیشه یاد اون افتادم (sm120)
آهاااا فهمیدم (sm2)نقل قول:
بچه ها به دلیل هجوم هواداری منچستریونایتد از همه مهمتر خود من که با کوشش فراوان روابط عمومی شبکه ورزش رو سرویس کردم
بازی دوشنبه ساعت 11:30 از شبکه ی ورزش مستقیم پخش میشه
باشد که رستگار شویم
منچستریونایتد - ساوتهمپتون
نه خوب میگم معلومه تو هم خوب نمره میدی در واقع خوب نمره میگیرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق شدم(sm135)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر شبی یه جور پست میزاری ادم میگرخه (sm2)
بیا با ما یه بازگشت با شکوه رو تجربه کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]