نه اینجوری فایده نداره ! یه راهی بگو که زجر داشته باشه درد بکشم درد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اینجوری فایده نداره ! یه راهی بگو که زجر داشته باشه درد بکشم درد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این موسن رو 5 دقیقه بیاره تو پستو کارش دارم(sm2)
در شروفشم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش ته درد کلاسیک و هنری از کار در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه این چه بلایی بود مگه من چه گناهب کرده بودم (sm81)
یه ذره به صدای کریستی گوش کن بلکه اروم شی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده من یه بار دیگه دان کنم
نه نگو این حرفو تو حالا جونی ارزو داری میدونم که خیلی دوست داری بابا بشی (sm2)پس به خودت کمک کن (sm2)زندگی در انتظار توست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم ندارم(sm2)نقل قول:
اشترم بزن منو شیفیت + دیلیت کن دیگه لنتی (sm81)